Jiná Realita ty dýně jsou krásný, jsi moc šikovná
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mám blbý dotaz. K silnějším kotníkům jsou lepší plátěné tenisky nižší, víc vykrojené nebo vyšší, víc uzavřené? Nebo žádné, že, to nebude lichotivá bota na moje nohy. Chtěla jsem to zkusit v létě k šatům.
Mirka Nizsi
Nižší a vykrojený.
Potrefenáhusa barbucha děkuju!
Da se nejak objednat psycholog i domu? Tchyne je slaba a nemocna a nemuze spat, protoze se ji asi honi neco hlavou, ale s rodinou o tom mluvit nechce.
Jiná Realita
ty jsi vazne uzasna
Mirka nevim kdo tu kupoval ty converse? na platforme.. to bych zkusila
baltik domov neviem, ale cez skype, whatsapp a rôzne takéto platformy to teraz poskytujú mnohí.
Mirka Kup si Supergy, v tech vypadam celkem dobre i ja.![]()
Luna i Ty
, mě chceš rozesmát! Ale na Superga jsem právě koukala, jsou otevřenější, než Levisky
je tu nějaký latinář? nebo někdo, kdo se zabývá náboženskými texty? ![]()
nevíte, co by mohl být začátek tohoto? na konci je pak "gloria patri et filio atd." (5 řádků od konce) ale co je ta první polovina?
za ozdobnými iniciálami je "deus" a "domine".
Jiná Realita začiatok je Orologie, takže to bude z Knihy hodín (modlitebná knižka). Ale lúštiť to nedokážem, občas vidím nejaké slovo, ale to je tak všetko.
slniecko já právě taky, přestože hodně těch znaků už znám, třeba že "s", "f" a někdy i třeba "r" vypadají stejně. a navíc v některých slovech očividně píše písmena jinak, třeba jsou tam min. dvě verze "l".
je to knihy hodinek. jen nemůžu přijít na to, co je ta začátení modlitba, přijde mi, že jsou tam "x"![]()
slniecko ha, mám další větu :)) "Deus, in adiutorium meum intende", with the response "Domine, ad adiuvandum me festina"
mám sadu sklenic, co jsem koupila kdysi za mlada, dlouhá léta jen stály v příborníku, a teď jsem je začala používat, a zjistila, že jsou každá trochu jiná co do tloušťky skla a váhy - rozdíl mezi nejlehčí a nejtěžší je přes 100 g. Mám nějakou sadu sestavenou z nepodarků, nebo je to normální? ![]()
#
Jiná Realita dobrá si! Ja mám dojem, že sa väčšinu písmen snažili vyriešiť malým "m" v rôznych smeroch a s rôznym počtom nožičiek a s tým tak zhruba končím.
slniecko taky mam pocit, ze tam vidim nobis s m na zacatku :)
Kokoska jop:)...a to slovo predtým by mohlo byť tuum ?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.