Torrah u nás doma táto veková kategória fičí na K-Pope, ale ono to bude asi ako v každej dobe, teda podľa vkusu daného teenagera.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Nedavno to tu nekde probehlo, ale nedokazu dohledat, poradite prosim nekdo novy kod na 10% slevu v COS? Welcome10 uz nefunguje![]()
mirajo hellocos10
711990 dekuju
slniecko díky, to vůbec neznám, kouknu
Torrah To bude opravdu těžké.
Zrovna dnes se nám v autě málem porvali tři osmnáciletí kvůli tomu, co se bude poslouchat
. Neustále přelaďovali, pouštěli něco z mobilů...no to byla jízda.
Renusatko no tě pic :)
Torrah Renusatko no a ja vubec nevim, protoze poslouchaji vyhradne ze sluchatek:-)
vida, to je taky možnost, jak z toho vyklouznout :), napíšu že mají sluchátka a já vím prd, co si pouští, díky moc, to je nápad!
Torrah sluchátka sú základom duševného zdravia rodičov...
slniecko i sousedů, jsem si uvědomila :D
Proč se mi zobrazuje reklama na pachový ohradník, odpuzovač krtků a lákadlo na kočky?
To ten mysliveckej kalendář?
andulka01 Ccc, nepodezřívat kalendář! Jeho původce jsem já a ukazují se mi jen dovolené bez starostí ![]()
mám taký problém, že pri behu ma dosť intenzívne pichá v členku. Začala som znova behať pred mesiacom a pol, mesiac dobrý, žiadny problém, a posledných pár behov bolesť. Kolagén beriem už dlhšie. Viete mi poradiť, čo ešte, nejaký doplnok výživy alebo ortopedickú pomôcku, s čím by som si mohla pomôcť, aby som nemusela prestať behať? Pri žiadnej inej aktivite s tým problém nemám, nerobí mi problém ani celodenná túra
betsey musíš dýchat do břicha, ne do plic. Když se na to budeš soustředit, naučíš se to tím správným dýcháním rozehnat klidně i během běhu. Spomalit a dýchat. Běhám léta a taky se mi to někdy stane.
Catherinne Promiň, ale "členok" je kotník, ten se fakt rozdejchat nedá ![]()
Catherinne keby to bolo pichanie v boku, to by to bolo hneď jednoduchšie
Bohužiaľ, je to ako píše andulka01 pichanie v kotníku, ostrá intenzívna bolesť pri každom došľape. Dnes som dala 10 km, začal pichať pri druhom km, pár kilometrov pichal intenzívne, potom sa to prelialo do takej slabšej tupej bolesti, chvíľku pohoda a teraz po pár hodinách odpočinku neviem na nohu ani dostúpiť
Catherinne no jo, čas... minulý týždeň ma pri behu prvýkrát bolel, týždeň som nebola behať (bolesť úplne prešla po pár dňoch) a dnes už po 1 km začal pichať zase. Tak neviem, či mám behať aj cez bolesť, alebo sa na to úplne vykašľať
O mesiac je ten odložený polmaratón z apríla a chcela som naň ísť...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.