"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 22:21

A ještě jeden. Pokud by se něco stalo se sambem, zdědí po něm všechno naše děti a já bych byla opatrovnik - správce dědictví? Za předpokladu že by jeho rodina neměla námitky? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. srpna 2020 22:22

JankaM Jestli to není akutní, tak si kup to síto, stojí to pár korun a jde to využít i kapání.

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 22:24

Dotaz asi na brrr . Prosím tě, co jsou ty čuplíky? Díky

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 22:54

JankaM nevyžádaná rada : kup si v Lidlu špecle. Nahradíš tím halušky a je to bez práce

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 23:01

Dadoo 

No ale špecle jsou něco úplně jinýho?! Nebuď jak Babica

Offline dzizisketa
8975 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 23:05

999

ZZbytky hypokausta, řekla bych. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 23:07

Mám fakt blbej dotaz. Co sledují romky tím nabízením parfémů zdarma? Dneska mě zastavily po cestě domů dvě, patřily k sobě. Mimoto, že žádný smrady nechci, tak by mě zajímalo, co je účelem? Určitě nějaké okradení, ale jak?

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 23:10
Reakce na JankaM:

A ještě jeden. Pokud by se něco stalo se sambem

​Copak? Halušky mu nechutnaly?

(sorryjako)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 23:12
Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 00:51
Offline Miru
16842 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 04:04

Renusatko 

...s největší pravděpodobností okradení. Jak se kolem člověka ochomejtají, jedna zabaví hovorem a druhá obere... Jsou v tom dokonalé. 

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 06:10

999 Jak píše dzizisketa , zbytky podlahového vytápění. Vlastně základy sloupků, na kterých stála podlaha, do vzniklych prostůrků byl vháněn teplý vzduch z otopného zařízení někde vedle. Když je dochovaná podlaha, tak v ni bývají díry, aby mohl vzduch nahoru.

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 06:23

Renusatko taky by me to zajimalo. Ja si myslim, ze ti treba neco nabidnou zdarma, ty si to vezmes do ruky  a ony ti zacnou vnucovat nejaky dalsi ke koupi? Aby ti bylo blby to odmitnout, kdyz sis vzala neco zadarmo? Jsem cela napnuta, jestli se tu ten figl dozvime:)

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 07:20

dzizisketa brrr Díky :-). 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 07:21

Renusatko Zdarma určitě nebude zdarma ???? jsem celkem přesvědčena, že tě oberou. Nějak. Kdysi se takhle na mě vrhly několikrát na Andělu s kradenými parfémy, které vynáší asi v těch svých obřích sukních nebo nevím, ještě to na sobě mělo polepky Douglas nebo která parfu to byla v te době uvnitř v OC. Když už jsem pak na ně houkla, ať mě nechají v klidu projít, že od nich nic nechci (protože tě obestoupí a odmítají se hnout), najednou se kde nic tu nic vynořil obrovský cikán a začal mi dost nevybíravě nadávat. No chodila jsem tam denně a velmi rychle jsem se naučila jim velkým obloukem vyhýbat. a ty parfémy nabízely skoro za nic, co by se dělo, kdybych na to kývla, těžko říct, nemusím vědět všechno.

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 07:24

Renusatko No zas nejakyho Copperfielda v tom nehledej. Matce normalne jedna vytahla penezenku, vzala ji z ni nasrane stovku, protoze u sebe vic nemela a jeste ji vynadala, ze ma malo. 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 08:32

barbucha jj, kdysi jsem taky pojala nápad udělat doma halušky. Když jsem zjistila, jaké udelatory bych musela k tomu nakoupit, rychle mě to zase přešlo.

Se zelím a slaninou si doma proto dělám špecle.

Bryndza mi stejně nejede. 

Na pravé halušky jsme kdysi chodili do slovenské restaurace hned za Májem. Tam bývalý super!

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 09:26

Malenge 

Jo, na Andělu bejvaly svýho času furt. Prodávaly ty kradený voňavky hned před vchodem do OC, ani se nezastyděly Ale těm asi nešlo vo šrajtofle, stačilo že co vevnitř nakradly, hned prodaly (pokud to teda někdo koupil, to nevim).

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 09:26

Dadoo potřebuješ k tomu velkej hrnec a ten cedník.

JankaM jde to i z prkynka, chce to praxi, táta to jinak nedělal a měl to stejné rychle jako já přes ten cedník.

Pokud sambo není manžel, tak jeho majetek dedi děti, nedá se tomu prakticky nijak vyhnout, dokud nebudou plnoleté. Nevztahuje se to ale například na životní pojistky, kde je obmyšlený někdo jiný. Taky, pokud je byt vas napul  dvě děti budou každé čtvrtinu. 

Popravdě toto je jediný důvod proč alespoň teoreticky uvažuji o svadbe. 

Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 19. srpna 2020 09:30

continuity kamaradi takhle behem mesice zorganizovali svatbu, kdyz sourozenec jednoho z nich nahle zemrel a pozustaly partner se ocitnul v dost blbe situaci.. meli to pod nosem takze nad cim mnoho let vahali najednou slo raz naraz..