"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 17. srpna 2020 11:25

Tulipe já COS jedině osobně, takže kolečka nevím

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 17. srpna 2020 17:32

razorblade Hele bud držet palce, pacv HK by mohlomohlo hrat do kare, ze je tam depo, tak snad neni baba pizda (5. kvetna?) a proste to narve kuryrovi az ji tam proveze baliky. 

Offline Garfie
28572 příspěvků moje polička 17. srpna 2020 17:40

razorblade Tak jim napiš do DPD. Ony často dokonce i ty provozovny, co mají return balíky to neumí!! Už jsem takhle proškolovala dva v Olomouci a jeden v Boskovicích. Jednou mi dokonce volali z DPD a omlouvali se za zmatky. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 17. srpna 2020 17:45

Lama_z_Lana Jj 5. Kvetna... az nejakou babu serednou potkam v hk v tech satech, tak ji zbiju pac otec mi rikal, ze na ni byl velice duraznej, takze to taky baba ze vzteku mohla hodit do odpadaku

Offline ISON
329 příspěvků moje polička 17. srpna 2020 18:40

razorblade Zkusila bych zadat číslo balíku z toho papírku do sledování zásilky na stránkách dpd.

Garfie Která místa v Olomouci to prosím jsou? Já chodila vracet do jedné drogerie poblíž Horního náměstí, ale ta skončila a budu muset najít jinou provozovnu. Nebo přestat objednávat v cosu

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 17. srpna 2020 18:52

ISON Diky za tip, ja jim napsala omluvnej mail, tak uvidim. Kdyz jsem to volala otci, tak ho malem kleplo, protoze prej byl dost duslednej pri prosazovani vratky a pak mi vynadal, at si to nejak vyresim, ze tam ze sebe debila nepojede delat

Offline Garfie
28572 příspěvků moje polička 17. srpna 2020 19:37

ISON Já taky chodila do té drogerie, to druhý bylo někde v Holici, ale fungovalo jen krátce. Naštěstí jsem měla cestu do Boskovic, tak jsem to využila a nechala tam, i když nadvakrát. Teď se to dá odevzdat jen na depu, který je tuším v Horce? No každopádně pro mě pěkně daleko, už asi objednávání skončilo :-( 

Offline zimnivecer
143 příspěvků moje polička 17. srpna 2020 20:38
Reakce na razorblade:

Lama_z_Lana Jj 5. Kvetna... az nejakou babu serednou potkam v hk v tech satech, tak ji zbiju pac otec mi rikal, ze na ni byl velice duraznej, takze to taky baba ze vzteku mohla hodit do odpadaku

razorbladebalik odejde,v pohode????taky jsem se nekolikrat vnutila s balikem na vydejnim miste,ze urcite vratky berou,a je divny,ze to nevi.no pak jsem si na mape dod dohledala,ze vratky neberou.odeslo to a penize prisly na ucer..oni ti kuryri uz cteci zarizeni maji;balik nactou a odeslou do letostraatu kde se vratky tridi

Offline 0zero7
11894 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 15:37

Mam blby dotaz... jedna Ceska food influencerka na IG propaguje svou novou knihu a v jednom komentari hanela/delala si legraci (?), podle me celkem blbe, z jinych zpusobu stravovani. Slusne jsem na to napsala, ze hanet neni treba, ze kazdymu sedi neco jinyho, nejim podle ni, nicmene to sleduju a je to zajimavy a inspirativni. 
Ona na to odpovedela, ze hanet si muze na svym IG co chce pac ma vedecke poznatky (nemaaaa) a neni to cerveny nebo modry kabat a podle ni je to na miste. Samo nechybelo pasivne agresivni prej I hezky den (jsem ti to nandala, ale jinak jsem hodna a slusna)

WTF????

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 15:43

0zero7 A která? Teď vychází kniha Karolíně fourovy?

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 15:55

0zero7 Hehe, už to vidím, no chybí tomu tady ten náš mrkajici smajlik

Offline 0zero7
11894 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 15:57

Potrefenáhusa Jj ta. Hele jsem mimo uplne? Myslim ze ne teda. 

Offline 0zero7
11894 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 16:01

Potrefenáhusa Jo uz vidim tvuj druhej koment. No asi tak

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 16:01

0zero7 No jako podle mě tak napul, jako má pravdu, ze si na svym profilu muže psát a komentovat, co chce, na druhou stranu už mě taky jednou celkem nasrala komentem u myho komentu, přijde mi celkem arogantní 

jinak ona má tu výživu vystudovanou na vscht, nevari to z vody n

Offline 0zero7
11894 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 16:24

Potrefenáhusa Ale jo to samo muze. Me vadi ten ton a "vim vsechno". Nevi. Vi hodne o tom co jede Ona. Samo nebude cist studie co mluvi ve prospech jinyho zpusobu stravovani. Proste jak jsem tam psala. Neni treba hanet. Ja jist jak Ona doporucuje je mi blbe a mam o 20 kg vic. Proste kazdej podle sebe. At pise co chce, ale muze bejt slusna. Ne arogantni. Co ti psala, jestli to neni tajny. Hrabat Se v tom teda nemusime. 

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 16:44

0zero7 Nic extra.nekde radila nahradit máslo v babovce repkovym olejem, ze je to jedno, tak jsem ji napsala, ze to jedno není, protože řepkovej olej je pěkně hnusnej, tak mi napsala, ze si mám koupit nejakej, co hnusnej není (zadnej takovej neexistuje), jako taky měla pravdu, ale bylo to napsaný prave takovým dost arogantnim tónem. 

Offline Ounz
20535 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 16:47

Potrefenáhusa Ee, řepkovej olej není hnusnej, ale v bábovce jím máslo nenahradim, to je blbost. Místo nahrazení másla olejem, upeču rovnou olejovou ( trochu jinej postup), co je to za pitominu?

Offline 0zero7
11894 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 16:47

Potrefenáhusa Hahaha. Dobry! Prej repkovej olej!! Carnivora nejakyho ji poslem

jak pises, ta arogance mi vadi. Hlavne to neni good business practice kdyz chce asi aby se kniha prodavala. 

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 16:52

Ounz Vono je to vytržený z kontextu takhle trochu 

Offline Ounz
20535 příspěvků moje polička 18. srpna 2020 16:54

Potrefenáhusa Chápu.