Ahojte, ja tu moc neprispievam, iba obcas citam, tak je mi trosku blbe tu somrovat, ale v jednej knizke su aj slovenske kupony? Nevedel by mi niekto aspon povedat, aka velka zlava je na slovensky HM eshop? Je tam aj naviac zlava na mastercard? V tej aplikacii nejde pred zakupenim vidiet ani vysku zlavy. Nech si vypocitam, ci sa mi kupony oplati kupovat. Dik.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
geekygirl 20 %, heslo MARIANNE20, nejde kombinovat s jinými slevami, platí už jen dnes.
Emi Diky moc.
Sweet Potato jsem se nachystala taky a že objednám pro dítě trika s dlouhým rukávem, když mají tak pěknou slevu. Ve velikosti 110 mají přesně jedno chlapecké tričko s dlouhým rukávem ![]()
žluťásek To se vyplatí![]()
žluťásek Promiň, ale
ovšem ten smích je takový napůl
, potřebovala bych totiž tutéž velikost. Tak někdy příště.
Malenge no já myslím, že z C&A budou bohatě stačit, beztak je oddela ve školce. Zbytečně bych utracela, dobře to dopadlo :)
Prosim pekne, jak sedi cerne COS saty s "opaskem na patrony"? Jsem 34-36, muzu vzit mensi?
Pavlena já jsem většinou taky na pomezí dvou velikostí a u těchhle šatů jsem musela mít tu větší
Pavlena Ja som v Cos 32-34 a 34 mi boli veľké.
paktofonika no vida
myslím, že u těchhle šatů je dost určující hrudník
Tulipe Ha, tak hrudnik moc nemam, mohlo by to klapnout..
paktofonika to zni nadejne...
dekuji a asi je zkusim...
Od dětství jsem neměla zánět středního ucha. Teď se mi už podruhé vrátil po dobrání ATB. Nemám bolesti, ale jen otok a zalehlé ucho. Využila jsem teď večer babskou radu se slivovicí, tak mi ucho odplasklo a slyším, ale co dál, když ty atb nezabraly. Na ORL se chystám, ale už sama dr neví. Nemá někdo zkušenost?
Holky, hodne blby dotaz, v TV jsem ted zahledla kluka v tricku, ktere by se mi hodilo pro bratra k narozeninam, je cerne a jsou tam male bile motivy, z nichz jeden je mops coby astronaut s takovou tou sklenenou kouli na hlave. Nevidely jste ho nahodou nekde?
baltik jestli je to tohle tak je z reserved, ale kupovane už asi před půl rokem
belmonte jo, to je ono, diky, aha, tak to uz nebude :(
ale teda parada, tady se vi opravdu vsechno ![]()
baltik ale zas reserved má spoustu super trik, třeba najdeš jiné ![]()
baltik Zkus projít eshop, půlrok není taková doba.
SunEclipse Sweet Potato ted tam maji corgi :)
Před nedávnou dobou jsem tu někde četla diskuzi o kulmofénu. Nedávala jsem pozor a najít tady něco je nemožný.
Dá se tahle věc použít na jemný a spíš řídký vlasy, jen aby trochu získaly objem, ale nechci udělat vlny? (Já prostě neumím použít fén a kulatej kartáč, chybí mi jedna ruka navíc
)
A proběhly tady i tipy na značku, vím že jeden byl z Lidlu a je jen před vánocema a ten druhej už právě nepamatuju. A podle čeho vybrat?
Díky!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.