"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
moora dík
žluťásek ja jsem pozor davala, takze ho uz mam
. Ale doporucuji si ho zkusit do ruky, protoze je dost mohutny. Ja mam ruce velke, tak to zvladam, ale myslim ze s drobnyma rukama to muze byt nepohodlne. Mela jsem starsi model nizsi rady a ten Mel prumer o neco mensi a pracovalo se s nim lip.
žluťásek Přesně na to používám kulmofén i já.
Doporučuju nějaký ionizační.
A můžu si myslet, že všechny umí tu rotaci přepínat doleva i doprava? Nebo existujou i takový, co mi budou točit všechny vlasy jen jedním směrem?
žluťásek nespoléhala bych se na oboustrannou rotaci, pokud není výslovně uvedena nebo nevidíš na fotce šipky na obě strany
žluťásek Chce to trochu cvik, ale dá se to natrénovat. S tím velkým kartáčem naopak uděláš spíš ten objem a žádné vlny.
Máte nebo znáte někdo šikovnou slečnu, paní na řasy v Praze? Ta moje jde na mateřskou. ![]()
(jako já ji to moc přeju)
Catherinne no taky neznam, moje porodila pred mesicem dvojcata, takze jsem za slepejse![]()
Catherinne Zjistím.
711990 chudinka ![]()
Sweet Potato moc díky
žluťásek Mala som Rowentu z odkazu. Kulmofén sám o sebe bol super. Mám ale jemné, riedke vlasy a i keď ich pekne vyfúkal, držalo to chvíľu. No a takisto som ho neudržala jednou rukou, takže v podstate to vyjde narovnako ako fén a kefa.
Nevím, do jakého vlákna s tím. Nechtěl byste někdo tyhle kalhoty? Pošlu zdarma. Potřebovala bych do nich tak o 4 cm vyrůst, nebo podpatky. Zdají se mi super, je mi škoda je vyhodit. Marka&Spencer, velikost 8, ale jsou spíš větší. Měřím 172 cm.

Pinot Noir ty jsou nádherné!
Si je nech zkrátit, ne? Dělaj z tebe úplně jinýho člověka ![]()
Pinot Noir Zkratila bych je a nosila k necemu jinemu nez tomuhle svetru (nelibi se mi to barevne,i je to oboji moc volny). Takove jse si chtela koupit do foroty (pac je ted neunosim) v mangu, byly za skvelou cenu a fakt se mi moc libily. Nech si je, slusej ti!
Pinot Noir No vidis to, ani nevyjdou z mody! Dalsi argument pro nechani!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.