999 Vypadají zajímavě, o tom žádná, ale jak drží tak vysoko na noze? Vypadá to, že nemají žádnou gumičku. Nesjíždí?
Ale otestuj je, jsem zvědavá ![]()
999 Vypadají zajímavě, o tom žádná, ale jak drží tak vysoko na noze? Vypadá to, že nemají žádnou gumičku. Nesjíždí?
Ale otestuj je, jsem zvědavá ![]()
brrr Já bych je i otestovala, kdyby mi někdo řekl, kde je mám koupit :-).
999 nevím, jak důvryhodný je tohle obchod, ale za zkoušku by to možná stálo?
https://www.lunzo.cz/damske-dlouhe-ponozky/damske-pruhledne-ponozky-2/
999 Takove ponozky meli vloni v Calzedonii, ale ted jsem je tam nevidela. Ony to nejsou podkolenky, nosilo se to takhle volne.
Garfie Těším se :-).
Kokoska Já to zkusím , díky :-).
Lamicka Díky, mrknu tam, stejně tam chci jít pro silonky, co sem dávala Lama_z_Lana :-).
999ktery, ktery?
Jinak tyhle volny jsem tam ted nevidela.
Lama_z_Lana Ty pro šelmy :-).
Kokoska Tak nakonec nic, dodací doba 45 dní, tak to mají z těch ig obchodů :-(.
999 lunzo je jen předprodej z aliexpressu, wishe apod. Objednaj to za tebe a zaplatis dvakrát tolik. Tyhle pochybný eshopy se dají poznat podle dodací lhůty, tady uvádí 15-45 dní na dodání
Eh, než jsem to nadatlovala, už sis to zjistila sama ![]()
999jooo, v tech budes dobra puma ![]()
999 aha, já jsem to nezkoumala, jen se mi tam některý věci zdály zajímavý.
999 ja je dnes videla v C&A.
podobny ne uplne stejny.
ja si tam pred letem koupila taky takovy,ale kratoucky pod kotnik a jsou super.V bote videt nejsou a kdyz se clovek zuje vypada to zajimave,
žluťásek Kdyz jsme u toho aliexpresu. Je mozny tam koupit znackovy veci vyrazne levneji? Kamoska ted vytahla nejak zimni tusak Ellodiedetails snad o 2000 levnejsi nez na ceskych eshopech. Tak to snad musi byt fake ne? Ale jako na pohled a omak je to hodne kvalitni, ale jiny jsem nikdy nevidela
Zarinya Byly tak volný, jako ty na obrázku?
999 drzela sem je sice v ruce,ale uplne nezkoumala,ale volny jsou urcite.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.