Pinot Noir tyhle na mimina jdou ještě vyšperkovat, ty ještě nedrobí ani nelijou, leda blijou ![]()
Mně se líbí, že je od pohledu krásně teplý, můj emitex byl fajn pro dítě v kombinéze. Bez teplýho zimního oblečení by mi tam ale zmrznul.
Pinot Noir tyhle na mimina jdou ještě vyšperkovat, ty ještě nedrobí ani nelijou, leda blijou ![]()
Mně se líbí, že je od pohledu krásně teplý, můj emitex byl fajn pro dítě v kombinéze. Bez teplýho zimního oblečení by mi tam ale zmrznul.
žluťásek ale kočár inglesina byl boží (jako ok, ne dyzajnovej, ale opravdu fajn) a fusak emitex taky celkem ušel :D... Jako by to těm smradům malejm nebylo úplně jedno
.
žluťásek nevím, nikdy mě nenapadlo koukat do kočárku, jak vypadá fusak. Navíc je to většinou pod poklopem. Měla jsem starého berana po chlapečcích, kterým je teď 18 ![]()
Gellnerova já s tím kočárem byla moc spokojená, jen byl hnusnej :)
Pinot Noir mně se ty stylový kočárky s čistýma dětma, bez drobku a bláta moc líbí. Ale nevím, jak se to dělá. (teda jednou jsem to viděla, pán držel dítě v podpaží ve vzduchu, paní oklepala drobky, vyzula boty, stáhla kalhoty, dítě do kočárku a špinavé věci do stylové taštičky ladící se vzorem kočárku dolu do košíku. To jsem nějak neuměla :)
Pinot Noir mě to teda napadlo, pokud tam není ten poklop. Ale sama bych si takhle drahý fusak taky nekoupila, na tu jednu zimu, v mém případě teda 2x 3 měsíce mi to přijde zbytečný.
žluťásek já bych mladšího musela svléknput do naha. Tu vrchní vrstvu mu taky někdy sundám, když je obzvlášť obalený pískem, ale on má písek i pod plínou:) Sporťák používám týden, ale vypadá jako by se v něm vozilo tak pět dětí.
Karja Ta plná cena je otřesná, to souhlasím. Já třeba za půlku koupila emitex merino combi, který má to prodloužení a tudíž vydrží 3 roky v pohodě. A nic mu po používání není, budu ho mít i pro mladšího. A hnusnej mi nepřijde
, prostě fusak.
žluťásek no jeste nemam chodici dite, ale zatim se nanosu drobku zbavuju kazdej den pred vyjetim rychlym preluxovanim rucnim vysavacem, co s nim vysavam drobky na lince. A kdyz zapraseni kocaru prekroci unosnou mez, hodim potahy do pracky, je to za 20min cisty a hnedka suchy:) a zpraseny veci z hriste davam do ty designovy sitovky co tu frcela vloni
u fusaku spoleham na to, ze ten od Bugaboo ma gumovej vnitrek v miste kde jsou zablaceny boty:) ale mimino jsem vozila prikryty perovym polstarem z ikea, povlecenym do hezkyho povlaku![]()
711990 a tak to já jsem to taky každej den vyklepala a písek vysála, fusak prala. Ale neumím ty procesy během dne při přesunu z místa na místo, aby byl kočár čistej.
Ale já byla ta matka, co nechává venku plazit v binci na hřišti a trávě, to bych ho musela vysvlíknout ze softshellu ještě na hřišti a vozit náhradní vlněné kabátek a mansestracky, aby byl krasnej ![]()
žluťásek já nechala plazit v manšestráčkách, dědkovském svetru a bekovce a to udělá v kočárku bordel úplně největší ![]()
žluťásek no, tak nejak to delam, mne sw ten softshell prici na bezn, pouziti:D ale jasny ze staci vyjit z baraku a mas poblity dite a fusak plnej drobku:) i kdyz minutu predtim bylo vsechno tip top
711990 a proto na nejaky cisteni kocaru a prani fusaku zvysoka kaslu, mam lepsi veci na praci:D
rasaNori kdyz ja ho tam nemuzu davat do tech drobku, to musi desne tlacit!:)
rasaNori já to občas vyklepu někde venku. Peru tak jednou za měsíc.
711990 tak jasne ze z nejhorsiho to ometu, ale primarne se snazim ji do kocaru nedavat drobici potraviny :)
žluťásek fusak som zrovna používala len na nesediace a nelezúce dieťa, bo na ďalšiu zimu malá už chodila, a to už chodila na prechádzky pekne po svojich v zimnom overale, takže ten fusak ešte ako tak čistý bol.
Ale zato teraz
Večne špinavá, topánky plné piesku, oblečená v chalanských obnosených veciach... máme susedu o pár mesiacov mladšiu od mojej, vždy krásne oblečená v šatách, učesaná a čistá, no vždy sa dosť hanbím keď ich stretneme. Tá moja šaty ani nevlastní
starámladá Díky za tip!
Zdravím, nevím, jestli už to není vyřešeno, ale já i celá rodina chodíme do CHirexu v Ušatém domě. Je to MUDr. Lovečková, je už v důchodovém věku, ale velice šikovná. Já, dcera i syn máme odstraněno několik znamínek v obličeji a jizvy nejsou vidět.
edit: Omluva, měla to být reakce na dotaz ISON
betsey Tak to vitejte v nasim klubu. Dneska jsem chtela dceri dat takove pekne leginy a ,,neee, chci teplaky, normalni teplaky a cepici po Kubovi,,:-D
betsey Moje dcera sice šaty vlastní, ale to jí nijak nebrání v tom, být věčně špinavá a plná písku. A k česání... první věc, co udělá, když se mi podaří jí prohrábnout vlasy kartáčem, je, že si do nich zajede rukama a znova se rozcuchá. Ale šaty nosí docela ráda, to zase jo ;o)
Ale zato teraz
Večne špinavá, topánky plné piesku, oblečená v chalanských obnosených veciach... máme susedu o pár mesiacov mladšiu od mojej, vždy krásne oblečená v šatách, učesaná a čistá, no vždy sa dosť hanbím keď ich stretneme. Tá moja šaty ani nevlastní
u nás je to úplně to stejně, včetně vyladěné holčičky od sousedů, co si v roce a půl vybírá k šatům korale a náušnice. Jen teda příšerka šaty má a nosí je ráda, ale nechávám ji je jen na doma, protože mi přijde tak nějak méně blbé když je jak prase v teplakach, než šatičkách
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.