"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline žluťásek
8866 příspěvků moje polička 04. října 2020 11:33

Pinot Noir tyhle na mimina jdou ještě vyšperkovat, ty ještě nedrobí ani nelijou, leda blijou

Mně se líbí, že je od pohledu krásně teplý, můj emitex byl fajn pro dítě v kombinéze. Bez teplýho zimního oblečení by mi tam ale zmrznul. 

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 04. října 2020 11:37

žluťásek ale kočár inglesina byl boží (jako ok, ne dyzajnovej, ale opravdu fajn) a fusak emitex taky celkem ušel :D... Jako by to těm smradům malejm nebylo úplně jedno

Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 04. října 2020 11:37

žluťásek nevím, nikdy mě nenapadlo koukat do kočárku, jak vypadá fusak. Navíc je to většinou pod poklopem. Měla jsem starého berana po chlapečcích, kterým je teď 18

Offline žluťásek
8866 příspěvků moje polička 04. října 2020 11:42

Gellnerova já s tím kočárem byla moc spokojená, jen byl hnusnej :)

Pinot Noir mně se ty stylový kočárky s čistýma dětma, bez drobku a bláta moc líbí. Ale nevím, jak se to dělá. (teda jednou jsem to viděla, pán držel dítě v podpaží ve vzduchu, paní oklepala drobky, vyzula boty, stáhla kalhoty, dítě do kočárku a špinavé věci do stylové taštičky ladící se vzorem kočárku dolu do košíku. To jsem nějak neuměla :) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. října 2020 11:42

Pinot Noir mě to teda napadlo, pokud tam není ten poklop. Ale sama bych si takhle drahý fusak taky nekoupila, na tu jednu zimu, v mém případě teda 2x 3 měsíce mi to přijde zbytečný.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. října 2020 11:44

žluťásek já bych mladšího musela svléknput do naha. Tu vrchní vrstvu mu taky někdy sundám, když je obzvlášť obalený pískem, ale on má písek i pod plínou:) Sporťák používám týden, ale vypadá jako by se v něm vozilo tak pět dětí.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 04. října 2020 11:47

Karja Ta plná cena je otřesná, to souhlasím. Já třeba za půlku koupila emitex merino combi, který má to prodloužení a tudíž vydrží 3 roky v pohodě. A nic mu po používání není, budu ho mít i pro mladšího. A hnusnej mi nepřijde , prostě fusak.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 04. října 2020 12:14

žluťásek no jeste nemam chodici dite, ale zatim se nanosu drobku zbavuju kazdej den pred vyjetim rychlym preluxovanim rucnim vysavacem, co s nim vysavam drobky na lince. A kdyz zapraseni kocaru prekroci unosnou mez, hodim potahy do pracky, je to za 20min cisty a hnedka suchy:) a zpraseny veci z hriste davam do ty designovy sitovky co tu frcela vloniu fusaku spoleham na to, ze ten od Bugaboo ma gumovej vnitrek v miste kde jsou zablaceny boty:) ale mimino jsem vozila prikryty perovym polstarem z ikea, povlecenym do hezkyho povlaku

Offline žluťásek
8866 příspěvků moje polička 04. října 2020 12:31

711990 a tak to já jsem to taky každej den vyklepala a písek vysála, fusak prala. Ale neumím ty procesy během dne při přesunu z místa na místo, aby byl kočár čistej.

Ale já byla ta matka, co nechává venku plazit v binci na hřišti a trávě, to bych ho musela vysvlíknout ze softshellu ještě na hřišti a vozit náhradní vlněné kabátek a mansestracky, aby byl krasnej

Offline Pinot Noir
29902 příspěvků moje polička 04. října 2020 12:36

žluťásek já nechala plazit v manšestráčkách, dědkovském svetru a bekovce a to udělá v kočárku bordel úplně největší

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 04. října 2020 12:42

žluťásek no, tak nejak to delam, mne sw ten softshell prici na bezn, pouziti:D ale jasny ze staci vyjit z baraku a mas poblity dite a fusak plnej drobku:) i kdyz minutu predtim bylo vsechno tip top

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 04. října 2020 14:09

711990 a proto na nejaky cisteni kocaru a prani fusaku zvysoka kaslu, mam lepsi veci na praci:D

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 04. října 2020 14:24

rasaNori kdyz ja ho tam nemuzu davat do tech drobku, to musi desne tlacit!:)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. října 2020 15:38

rasaNori já to občas vyklepu někde venku. Peru tak jednou za měsíc.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 04. října 2020 15:47

711990 tak jasne ze z nejhorsiho to ometu, ale primarne se snazim ji do kocaru nedavat drobici potraviny :) 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 04. října 2020 19:16

žluťásek fusak som zrovna používala len na nesediace a nelezúce dieťa, bo na ďalšiu zimu malá už chodila, a to už chodila na prechádzky pekne po svojich v zimnom overale, takže ten fusak ešte ako tak čistý bol.

Ale zato teraz Večne špinavá, topánky plné piesku, oblečená v chalanských obnosených veciach... máme susedu o pár mesiacov mladšiu od mojej, vždy krásne oblečená v šatách, učesaná a čistá, no vždy sa dosť hanbím keď ich stretneme. Tá moja šaty ani nevlastní

Offline ISON
329 příspěvků moje polička 04. října 2020 20:35
Reakce na starámladá:

starámladá Díky za tip!

​Zdravím, nevím, jestli už to není vyřešeno, ale já i celá rodina chodíme do CHirexu v Ušatém domě. Je to MUDr. Lovečková, je už v důchodovém věku, ale velice šikovná. Já, dcera i syn máme odstraněno několik znamínek v obličeji a jizvy nejsou vidět.

edit: Omluva, měla to být reakce na dotaz ISON

Offline Karja
44729 příspěvků moje polička 04. října 2020 21:22

betsey Tak to vitejte v nasim klubu. Dneska jsem chtela dceri dat takove pekne leginy a ,,neee, chci teplaky, normalni teplaky a cepici po Kubovi,,:-D

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 04. října 2020 21:34

betsey Moje dcera sice šaty vlastní, ale to jí nijak nebrání v tom, být věčně špinavá a plná písku. A k česání... první věc, co udělá, když se mi podaří jí prohrábnout vlasy kartáčem, je, že si do nich zajede rukama a znova se rozcuchá. Ale šaty nosí docela ráda, to zase jo ;o)

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 04. října 2020 21:59
Reakce na betsey:

Ale zato teraz Večne špinavá, topánky plné piesku, oblečená v chalanských obnosených veciach... máme susedu o pár mesiacov mladšiu od mojej, vždy krásne oblečená v šatách, učesaná a čistá, no vždy sa dosť hanbím keď ich stretneme. Tá moja šaty ani nevlastní

​u nás je to úplně to stejně,  včetně vyladěné holčičky od sousedů,  co si v roce a půl vybírá k šatům korale a náušnice. Jen teda příšerka šaty má a nosí je ráda, ale nechávám ji je jen na doma,  protože mi přijde tak nějak méně blbé když je jak prase v teplakach, než šatičkách