999 hledala jsem je na eschopu c&a,abych ti je ukazala,ale tam je nemaji.
maji je u kasy ne mezi ponozkama.Cerny a bily tak snad v cesku taky budou.
999 hledala jsem je na eschopu c&a,abych ti je ukazala,ale tam je nemaji.
maji je u kasy ne mezi ponozkama.Cerny a bily tak snad v cesku taky budou.
Zarinya Díky, kouknu na ně :-).
RoSa Tak to bych zrovna do barbucha neřekla...:-).
Proč ne? Mně se líbily moc, ale já v zimě nenosím šaty! (kromě léta, ze zoufalství z vedra, vlastně ani jindy)
Jinak bych pro vzorovaný punčocháče byla všema deseti! Moc pěkný měli, tak jsem se těšila že je uvidím aspoň na RoSa
Přece je škoda chodit v nějakejch nudnejch ![]()
barbucha Dojdu je prozkoumat :-),
Jen běž. Ať se mám na co koukat! ![]()
Normálně zvířecí vzory mi nesměj na voči, ale tyhle se mi zdály fakt povedený. K jednoduchýmu černýmu pytli ideál. A i jiný modely měli hezký.
Garfie No, mi občas, když už na fuseklích nefunguje gumka, sjíždí, ale ne jen tak elegantně. Úplně se vyzouvají, jak se shrnují až ke špičce, tak by mě zajímalo, jak je to řešené tady u těch.
Karja popravdě nevim, mně ty padělky vadí hodně z principu, takže jsem odtud nikdy nic neobjednala. Pro dítě bych odtud nechtěla už vůbec nic, trochu bych měla obavu z těch materiálů, že to nemá žádnou certifikaci.
Akorát mě teda teďka sžírají pochyby, protože jsem na bazaru narazila na úplně skvělý barefoot holinky, měkký, s perfektním tvarem špičky, s vlněnou vložkou uvnitř a prej jsou taky z ali za pár korun. Jiný takový jsem nikde neviděla, ale nechci nic z Ali, takže nevim co dělat a nemáme holiny ještě vůbec :-D (teda máme, ale pomalu je čas koupit větší)
999 tento styl jsem kupovala tak dva/tři roky zpět na asos a teda nedala jsem to nakonec, material byla nějaká strašně drápavá organza nebo co. Možná z hedvábí si to dokážu představit, ale ta praktičnost by asi byla na nic. Jo a v botě dost klouzaly.
žluťásek Ja uz jsem to ted hodila do googlu a je to fake a vi to i 90procent tech, co to objednavaji. No kamaradka chtela prave neco fakt pekneho a hodne tepleho. Nabizela jsem ji svuj fusak, mam takovou tu teplejsi verzi emitexu, ten se ji zdal malo. Ale rikat ji to nebudu, mela radost a materialy asi neresi, chtela teplo a to teple vypadalo;-). Ja prave ten aliexpres neznam, nezajimam se, nepotrebuju, takze jsem vubec nevedela.
Karja já to taky vlastně neznám, jen z různých fb skupin vím, že tam matky hodně objednávají fake barefoot obuv, tuny dřevěnejch rádoby didaktickejch hraček bez atestu, všelijaký kraviny za pár korun na tvoření, napodobeniny montessori pomůcek... Jako já ty kraviny na tvoření koupim v pepcu, nedělám si iluze, že to má jinej původ. Ale snad to má aspoň nějaký atesty pro evropskej trh.
Krehutka Díky :-)
Prosim potrebuju koupit piano. Digitalni. Ja se absolutne nevyznam a nemam kapacitu to resit.
Prosim tipy - Yamaha, kurzweil, korg? Na co si dat pozor.
A druhy blby- tady se vi vse. Mam excel, napr. 5 sloupcu o xy radcich a ja chci jen ze dvou sloupcu tabulku pomoci transpose (nevim ted jak se tomu rekne, jsem ko) ale aby se mi transponovalo po napr. 10 radcich pod sebe. Ne cely sloupec. Nekam vedle nebo na jiny list.
Musim to zadat pres makra?
Já mám dotaz na místní lékařky, Ounz a další. Můžete mi prosím vysvětlit, proč dávají Trumpovi ten Remdesivir, když tvrdí, že mu nic není... Ten lék se může dávat i těm s mírnými nebo žádnými příznaky a bude to mít nějaký benefit? Díky
Je to antivirotikum, cim dřív se poda, tím lepší efekt, to se psalo i tady. To máš jako Herpesin na opary. Jestli je nějaké zvláštní riziko vedlejších účinků nevím ( to by byl jeden z mála důvodu proč ho zrovna prezidentovi nepodat).
Doufám, že až se z toho vyhrabe prestane všem vykladat, že je to jenom chripecka.
999 nejsem tam a nevím jak vypadá, ale benefit to bude mít minimálně politický a tzv forenzní imho teda.
continuity Ounz Díky
999 Remdesivir je určen pro pacienty s covidovým zápalem plic, vyžadujícím podávání kyslíkové terapie - to neznamená nutně dýchací přístroj, stačí nutnost podávání kyslíku nosními brýlemi nebo maskou. A hlavně na počátku infekce (nasadit do 3.-5., max. do 7. dne). Zároveň nutno respektovat kontraindikace.
A ještě jsou určitá kritéria, která nasazení Remdesiviru podporují. Z anamnézy diabetes, hypertenze, chr. obstr. plicní nemoc, vaskulitidy, onkologická onemocnění krve, BMI nad 30 a určitý nález v krevním obrazu.
Tžko říct, co je k tomu vedlo u Trumpa. On přeci už neidnikovaně bral na jaře ten Plaquenil
.
Fiction no BMI nad 30 asi Trump bude mít ne?![]()
Fiction Díky :-). Já si říkala, proč nepije tu desinfekci...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.