Lamicka get inspired
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Alena_In A já Ti to zkomplikuju, protože hlasuju pro Hanwagy :-)
Potrefenáhusa dekuji, to je ono
Já mám "nezničitelné" Lafumy, ale kloužou, mrchy. Jinak skvělé boty.
Alena_In dej mu je vyzkoušet, já nám trekovky o číslo a půl větší než běžné boty.
Jinak já muži taky koupila Meindly k Vánocům, ale nízké. Jsou v krabici a on je tam chodí okukovat. Jak male děcko. Musím to zabalit. ![]()
Trochu jiný dotaz: hodil by se mi nějaký suchý šampon na mastné vlasy, kdyby se dal sehnat v dm - tím lépe. Díky.
4n4 mně přijde nejlepší Syoss zelený.
paktofonikanemas prosimte srovnani treba s Batiste? Dneska jsem ho doplacala a pujdu pro novy...ten unicorni me tak tosku drazdi ![]()
4n4 mne vyhovuje z DM treba Batiste, zato Balea mi vadil.
4n4 Jsem taky tým Batiste, ten používám už pár let pravidelně, z dmkovýho sortimentu jsem zkoušela Syoss, Aussie a Loreal Magic a ty mi nesedly vůbec, Syoss i Aussie mi přišly hrozně lepivý a Loreal Magic nedělal pro jistotu vůbec nic. Jinak vlasy mám spíš řidší a hodně jemný.
Lama_z_Lana no mne vyhovuje oveľa viac. na moje štyri vlasy je Batiste dosť silný, neznesiem ho na vlasoch, plus vlasy sú po ňom také zvláštne. Ten Colab je jemnejší, nebieli, je jemnejší, má prirodzenejší efekt dosť podobné texturizing spreju, ktorý aktuálne nemám, bo je drahý :D a ktorý narozdiel od Colab dodá viac objemu a textúry. Ja používam suchý šampón tak raz za mesiac a to max tak na dve tri hodiny, ako núdzovka, keď potrebujem niekam vybehnúť z rána, než umyjem vlasy. Ja si ináč normálne umývam vlasy denne. Na tie svoje štyri vlasy nemôžem používať niečo tak silné ako Batiste.
Já si teď koupila nějaký dm suchý šampon ve formě pěny a nedoporučuju. Dělá efekt trochu jako tužidlo a vůbec nešamponuje.
Hmm, tak teď nevím
Batiste právě mám a přijde mi, že s vlasy skoro nic neudělá a navíc mi vadí vůně. (Mám vlasy jemné, přes léto můžu mýt ob den a jde to, v zimě už to ten druhý den chce něco přidat a denně se mi mýt vlasy nechce.)
4n4zkus ten zeleny syos. Me vyhovuje i ten ale i ten Batiste.
brrr Tak teda dík, komplikace nepotřebuju (ale už se na ně dívám taky). ![]()
Candance Dobře, zkusím a uvidím.
continuity A jaké nízké konkrétně to jsou? Zjišťuju, že asi bude potřebovat i kotníkové i nízké. Díky.
Alena_In já sla tedy po cene, protože životnosť nízkych trekovech v desetiletích u nás doma fakt nehrozí.
https://www.eobuv.cz/trekingova-obuv-meindl-rialto-4624-marine-49.html
continuity Tak ty jsou ještě ke všemu krásné. Ukazovala jsem je manželovi a už tady mlsně slintá. Díky za tip.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje