Pavlena nevím, jak se jmenuje, ale vypadá podobně jak ta tvoje. Ale mám jich víc a některé ani nejsou z IKEA. Podle mě to vsichni odlevaji někde v Číně ze stejné směsi.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Pavlena nám se takhle jednou rozletěl džbán na vodu, taky z ikea. Hlavně, že se vám nic nestalo, muselo to bejt strašidelný.
Pavlena šišmarja, mám je v růžové. Začínám se bát ![]()
žluťásek No nejlepší bylo, že jsme vůbec nevěděly, co se vlastně odehrálo. Sklenice byla rozstřelená k nepoznání, takže dlouho trvalo, než jsem si uvědomila, že tam byla. Dcera zvažovala, že na nás někdo něco hodil oknem...
EDITH4B tak asi je nepoužívat dlouho no.. My měly ty menší, ale ty jsme průběžně rozbíjely. Tyhle velký jsou držáci, máme sadu tuším 10 let. No, jenže pak najednou exploze..! ![]()
žluťásek jo, ty dzbany na to trpely hodne. Meli jsme jich spoustu v praci a prakticky nebyl tejden kdy by se to nestalo.
711990 hmmm. tak džbán mám taky.. ![]()
Pavlena Ty máš aktuálně mrtvého milence? To je jak ze Svatební košile, to už bych raději Poltergeista!! ![]()
Garfie aktuálně ne, už je to delší dobu co umřel, ani jsme už tehdy nebyli spolu, jen to byl takový zásadní soulmate, často na něj myslím, tak mě napadl hned po Poltergeistovi, no... ![]()
Pavlena
Promiň, ode mě to byl fakt spíš fórek, ale jestli je to tak, tak to mohl být pozdrav, ale drsnej teda!!! ![]()
Garfie v pohodě. Já se vlastně sama sebou pobavila, že mě toto napadlo, proto jsem to sem napsala.. A ač to bylo pnutí materiálu, tak jestli to můj soulmate zvrchu sleduje, tak se této mojí myšlence asi dost chechtá.. ![]()
Vnitrni pnuti je duvod.
Ženský poraďte. Bolel mě zub, zubařka opíchla odvrtala plombu, že mám dole váček. Jsem doma s otevřeným zubem, že by se mi mělo ulevit a pak to teprve opět zalepí. Byla jsem tam včera ráno a od té doby co odeznělo umrtvení trpim úplně maximálně. Zub stále bolí na skus, ale hlavně mě bolí a to tak, že strašně asi čelistní kloub a ta tvář okolo. Tolik analgetik, kolik jsem snědla od včerejška jsem snad nezkonzumovala za posledních 20 let. Navíc stále přitvrzuji a nic, úleva minimální a velmi kratkodobá. Co to může být? Myslíte, že by to mohla reakce na ten opich?
tzaziki to asi ne, spíš by bylo potřeba vyčistit kanálky a zkontrolovat na rtg, jestli není nějaký váček na kořenech. Lituju a soucítím, zuby jsou strašná bolest.
tzaziki Chudinko, to je to nejhorší! Já bych asi zavolala zubařce a zeptala se.
tzaziki No to teda lituju. Zavolat zubařce 100%, takhle bolí uzavřenej zánět a to není legrace.
tzaziki jdi k zubarce.Ja s tim bojuju uz vic jak mesic......momentalne bezbolestne,jen celist boli zvenku.Ale v patek po probdele noci jsem tam taky musela jit.
To te samo neprejde.
Máš tam váček (zánět). Zažila jsem jednou a myslela si, že mam zánět trojklannýho nervu. Strašný to bylo.
Ale ta úleva potom! ![]()
A na analgetika bacha - jejich přemíra by se nemusela líbit játrům.
Pavlena Pokal máme 8 let a letos nám jedna taky explodovala. Dcera v ní něco míchala lžičkou z nerezu, položila na linku a za okamžik se rozletěla. Lekly jsme se strašně. Asi je vyhodím...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje