"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline slniecko admin
19466 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 22:20

Lenka22 máme Curaprox a tam predávajú hlavice po 2ks, ale je to aj tak jedno, lebo to používam doma len ja a syn a každý používame inú tvrdosť, takže máme každý svoje sady, t.j. je jedno, po koľko ks ich predávajú.

Si vezmi, že to aj tak musíš po čase vymieňať, tak je to proste jedno. Predtým sme všetci používali Curaproxy normálne, a tie sú tiež v sade po troch, no tak najpev kúpiš dve sady, dve kefky ti ostanú, až vymieňaš, kúpiš ďalšiu sadu, tk máš 2+3, tak ti ostane jedna, potom dokúpiš pri ďalšej výmene zas 3ks a si tam, kde na začiatku.

Offline Lenka22
2602 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 23:23

Fiction rozumím a díky.

Offline Lenka22
2602 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 23:27

slniecko vidíš, Curaprox, ty si ještě vyhledám. Na jejich sonický kartáček jsem zatím nenatrefila.

Offline žluťásek
8813 příspěvků moje polička 17. listopadu 2020 23:51

Děkuju pěkně. Máme sonický sencor, koupila jsem tehdy na zkoušku jeden, moc mi nevyhovuje ten tvar hlavice a nebaví mě je na každé čištění vyměňovat, tak ho nepoužívám.

Teď chci ten curaprox. To jsem vůbec neměla vědět, že existuje

Komu že tady přebejvaj ty poukázky do lékáren a neví co s nima?

Offline Potrefenáhusa
38539 příspěvků moje polička 18. listopadu 2020 01:38
Reakce na 4n4:

Trochu jiný dotaz: hodil by se mi nějaký suchý šampon na mastné vlasy, kdyby se dal sehnat v dm - tím lépe. Díky.

​už se ta debata posunula, ale vyzkoušela jsem uz kde co a stále mi přijde bezkonkurenční Alpa Amica. Co změnili trochu parfemaci, už to není ta stará paní tak moc 

Offline Garfie
28252 příspěvků moje polička 18. listopadu 2020 07:19

viktorka_od splavu Tak ten GUM je boží, myslíš, že by byl vhodný i pro děti (mladší má 8)? Nechce se mi investovat horentní sumu, když nevím, jestli jim sonický kartáček bude vyhovovat....

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. listopadu 2020 07:58

žluťásek ja tiež!

Offline viktorka_od splavu
49113 příspěvků moje polička 18. listopadu 2020 08:15

Garfie velikostne je jako "dospely" a ta rukojet je takova tlustsi, ale neni tezky ani nic co by osmilety nezvladl, klidne zkus

jo a je hodne hodne mekky, co mi vyhovuje teda a pro deti myslim plus

Offline Garfie
28252 příspěvků moje polička 18. listopadu 2020 08:39

viktorka_od splavu Super, díky moc. My jsme taky na měkké kartáčky! :-)

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 18. listopadu 2020 08:47

Když jsme u těch kartáčků, nemáte někdo doporučení na dobrou ústní sprchu? Měla jsem vybranou značku Waterpik, ale naživo se mi to zdálo nějak rozhrkané :) 

Offline jerry
11041 příspěvků moje polička 18. listopadu 2020 11:26
Reakce na Potrefenáhusa:

stále mi přijde bezkonkurenční Alpa Amica. 

​Mě taky (a vyhovují mi obě varianty parfemace - Amica i Amica UNI).

Občas od  dcery zkusím nějakou jinou značku (hodně je střídá), ale Amica u mě pořád vítězí.

Offline Malenge
4814 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 11:38

Prosím obyvatelky HK o tip. Nenapadá vás nějaká aktivita (HK a okolí) jako nápad na dárek? Jak už tam léta nejsem, nemám přehled, co se mohlo vyskytnout. Pro aktivní pár důchodového věku. Kupovala jsem pivní koupele, nějaké degustační menu, prohlídku pražírny kávy s ochutnávkou. Teď jsem nějak v koncích

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 12:31

Tak a teď potřebuji CML v oboru fyzika a nebo spíš paranormální jevy...

Sedíme s dcerou poklidně u oběda, přede mnou je tlustostěnná sklenice Pokal z Ikea, v ní zbytek dávno rozpuštěného a ze 2/3 vypitého šumivého celaskonu. Nikdo se sklenice nedotkl, ale z ničeho nic explodovala (opravdu!) s ohromným třeskem a rozletěla se na milion kusů po celé kuchyni, včetně našich talířů.. Máte někdo zdůvodnění, proč se to stalo?? Sklenice nebyla zahřátá, studená, čerstvě vytažená z myčky, nebyla používána na horké nápoje (aby v sobě měla nějaké pnutí). Co to jako, kruci, bylo..?? Poltergeista neberu! Ještě dodám, že stejný celaskon ze stejných sklenic piju už několik let...

Offline Karja
44216 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 12:37

Pavlena Jo holka, tak to nebyl celaskon. Sleduj svuj zaludek, co to udela a radsi nezustavej sama.

Hahahahaha, jsem vtipna! No tak asi mela sklenice nejaky prepeti, proste kritickej den a uz bouchla! Mam to dneska,jen ona holt nevydrzela do vecera!

Offline andulka01
12764 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 12:37

Pavlena Tyjo, asi útočná verze?

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 12:42

Karja Jo tak to, že to nebyl celaskon mě taky napadlo.. Ale byl. Jako přepětí máme všude vůkol všichni, ale kruci, nemusí mi tím ničit oběd...!

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 12:44

Pavlena To se občas, ale spíš výjimečně, u věcí z tvrzenýho skla stává, je v něm taková příměs, která v čase mění svůj objem a když to překročí určitou mez, pak ti sklenička může takhle implodovat. K Pokal skleničkám svýho času dokonce Ikea věšela letáček s upozorněním, že obzvlášť když už je sklenička dýl používaná a třeba někde trochu škrábnutá nebo ťuknutá, může se ti zdánlivě sama od sebe rozletět na střepy. Ale není to tak zábavný vysvětlení jako poltergeist!

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 12:47

Karoleena tyjo dík! třetí reakce a mám vysvětlení, já věděla, že CML nezklame...!!

Já tak trochu zvažovala tajný signál mrtvého milence, ale tvoje vysvětlení se mi líbí víc. A je fakt, že ty sklenice už máme dlouho, já je asi všechny vyhodím a pojedu do Ikea okýnka vyzvednout nové..

Offline continuity
42338 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 12:51

Karoleena díky za vysvětlení. Mě to taky jedna udělala. Paranormální jevy jsem nepodezirala, spíš nějakou únavu materiálu. Tak už vím, čím to. 

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 12:53

continuity a přímo Pokal..? Pokud jo, tak je to teda fakt útočný typ sklenice, jak píše andulka01 !