Aranel ja to delala nejdriv dle dvojky, jestli si rozumime, nechsla jsem tu jednu vzdy vyhoret. pak mi nekdo vysvetlil ze to je spatne a jdou vzdy spolu jak pise continuity:-)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
viktorka_od splavu no prepnúť sa dá, ale nedopadne sa to úplne dobre. Ja len tak podpichujem. o:-)
paktofonika to mi bylo jasne
akorat ja to reklamovala hned po redesignu webu a bylo mi receno ze to tak je schvalne, zadna chyba![]()
Lamicka držím palce, mne sa objednať nedarí a podľa recenzií na FB som asi i rada. Snáď až otvoria a opadne prvý nával tak sa bude ešte niečo skladom a bude sa dať niečo kúpiť.
viktorka_od splavu aha. Tak jo no ![]()
paktofonika dam tomu jeste jeden pokus a pak to necham byt, mam tam par vanocnich drobnosti a podsedaky na chalupu, bez toho vydrzim
Lamicka no jo. Na FB som čítala, že ľudia čakajú i 14 dní i len na pick up. U mňa hrozia Vianoce v krabiciach a to úplne nechcem.
paktofonika tak to chapu, to je uplne jina situace
viktorka_od splavu nefunguje
a díky
Aranel první varianta, tak jak continuity , akorát mám ráda všechny stejně vysoké, kupuju kvalitní a tlusté, tak ta tolik neuhoří, tak nevznikají žádný dramatický výškový rozdíly.
Catherinne Já se taky přikláním k tomu, že ta první svíčka je prostě pro první neděli a má se pak zapálit vždy znovu. Na stupňovité svíčky pro tento účel jsem ani nepomyslela!
Znám totiž lidi, kteří to stejnoměrné uhoření dosahují tím, že druhý týden tu první nezapálí a "odhoří" dvě jiné.
Ty různě vysoké svíčky na advet se mi taky moc nelíbí, ale idea je předpokládám taková, že se nejprve zapálí nejvyšší, nechá se hořet tak, aby srovnala výšku s druhou největší, druhý týden se zapálí obě, a tak dále - plamínky budou vždycky ve stejné výšce.
Aranel Stejný systém jako Catherinne :-) Taky kupuju hodně tlusté, nikdy mi nevyhořela jedna předčasně.
Aranel Každý týden hoří o svíčku víc.
Letos prvně budeme mít ty stupňovité. Ještě nikdy se nestalo, že by nám svíčky na věnci vyhořely. Jsem sice pyroman, ale věnec pálím opatrně a pouze pod dohledem.
Aranel Stejný systém jako Catherinne :-) Taky kupuju hodně tlusté, nikdy mi nevyhořela jedna předčasně.
![]()
ty tluste vydrzi az do silvestra.![]()
Ja sa priznám, že sviečky na adventnom venci som zapálila iba raz v živote a to v máji, keď som zabudla zaplatiť účet za elektrinu :-)
Sweet Potato nám taky ne, ale dost to hlídám.
Když nenajdu ty tluste loňské, které jsem dělala do prace (a tam byl oheň zakázán), tak letos budu mít cajovky a tam je to jedno. Protože to,co přišlo že svickarny, je prostě malinkatý. A do těch dokoracnich obchodu, kde ty velké měli, zitra nejedu, i kdyby měli otevřeno.
Ja sa priznám, že sviečky na adventnom venci som zapálila iba raz v živote a to v máji, keď som zabudla zaplatiť účet za elektrinu :-)
A to ja ani raz, ani ich tam nedávam. Nedávno som chcela zapáliť sviečku, ktorú som dostala na jar ako darček, ale prišla som na to, že nemám čím ![]()
paktofonika My jsme nejaki podpalaci. Zápalky v každom šuflíku a zapaľovač v každom batohu.
viktorka_od splavu ne, dve sady po ctyrech. Zapalim vzdycky vsechny 4 najednou, hned od prvni nedele, a spotrebuju ty dve sady pres svatky do Noveho roku.
Jeste dodam, ze tluste kupovat nemuzu, mam keramicky venec v danym rozmerem misticek na svicky. Zelene vetvicky jsou v kulatem korytku s vodou mezi svickami.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje