Karja ja si s tim mazu vzdy novy flicek od lupenky a je to ucineny zazrak,staci potrit tak trikrat.
Nemam na tele vubec nic a v zivote mi zadna mast nepomohla.
Karja ja si s tim mazu vzdy novy flicek od lupenky a je to ucineny zazrak,staci potrit tak trikrat.
Nemam na tele vubec nic a v zivote mi zadna mast nepomohla.
Zarinya Tak ja to zkusim;-)
Karja zhorsit se ti to nemuze,jeste to i pomaha na lecjake stipance.
viktorka_od splavu Ja ti nevim, mam to leta letouci!
Karja no prave. ale uz mlcim![]()
viktorka_od splavu Nevim no, to je pro me prilis slozita nemoc, to takovej ,,lisej,, to je razem jina diagnoza:-D
Karja Hele, já mám asi to co Ty. Nahoře na chodidle, těsně vedle kloubu asi 2cm kolečko suché hrubé kůže, Když jsem měla kdysi dávno tendenci to mazat, tak se to jakoby zhrošovalo. Jo a jak je to blízko kloubu a tedy ohybu, tak kolem se při pohybu kůže různě varhánkuje, ale kolečko ne.
P.S: Netuším, co to je a jak se toho zbavit. Osobně na to kašlu, nějak zásadně se to nemění.
Dej vědět, jestli zabral banán :-) Mám to na nártu a zatím mi nic nepomohlo. Ani kortikoidová mast+zabalená noha do folie.
Garfie kolektivni kolecko!
(ale beda, jestli si zejtra najdu taky)
moora Ha! Kakaova skvrna velikosti mexickeho dolaru! ![]()
Ha, jestli sem nechodí muž, má ho totiž taky! A vyléčila to mastička z kožního, co jsem dostala já. Ale já neměla kolečko ![]()
Karja zkus krém Elidel, jestli teda není na předpis
měla jsem trochu od mamky, na takové suché místo.
Jakési sesterstvo, které má o kolečko víc![]()
Priznajte sa kto si práve skontroloval členky či nad nimi nemá suché kolečko?
Mrakoplas
kotníčky mám krásný
brrr já to kolečko mám taky, ale na obou nohách, stejnoměrně a nějak odjakživa, tak jsem měla za to, že to tak má být a nic s tím nedělám ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.