Zarinya Jo, to je pravda, většinou je pak dopaluju v normálním svícnu! ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Garfie proto sem si zacla delat ten adventni talir,ten nepojde.![]()
continuity :D ja to nemám na čo použiť, sviečku mám doma len jednu. No a plynový sporák nemám. To boli časy, keď som do neho vyhádzala pomaly polovicu krabičky zápaliek :D
paktofonika škoda, zase bys mohla v neděli zapalovat postupně hořáky místo svíček ![]()
paktofonika tu sa furt nieco podpaluje. Sviecky, chemicke kahany...
Ja sa priznám, že sviečky na adventnom venci som zapálila iba raz v živote a to v máji, keď som zabudla zaplatiť účet za elektrinu :-)
![]()
Prosím vás poraďte kde kúpiť legíny na cvičenie pre nízkych (petite), majú dakde takú radu? Zháňam sestre pod strom.
ja docitam pozde, ale kupuju i 7/8 delku - to mam akorat nad kotnik, protoze jsem mala. Jinak Gap dela petite myslim, nevim, jestli se k tomu dostanes, dobry ma Old Navy za super ceny a drzi (davam pracka, susicka) a maji ted slevy na pulku.
0zero7 jeej díky, už som kúpila ale tipy uložím do budúcna
Mrakoplas Tak pak referuj! Neni zac :)
Koukám, že s tím neuskutečnitelným nákupem z Ikea nejsem sama. Už na to nemám nervy
.
continuity mela jsi pravdu s cookies, uz mam na Ikea alespon seznam :) diky
Pavlena bimba y lola znam a miluju![]()
Ale bohuzel nikdy s cenama nejdou kdovijak dolu. A maji vsechno super, no...![]()
Luna no taky se mi to zda super.. az na ty ceny a recenze...
ale mozna neodolam..
Pavlena No ja mam od nich treba jednu tasku, ktera teda kvalitou rozhodne nezari. Tak jsem se rozhodla, ze na ne kaslu, ale maji ty veci fakt tak krasny...
Luna Dobre to delas, zadne vychvalovani a naseptavani..! Nechci to..! ![]()
Pavlena Presne tak. Nemusime hned vsechno hezky mit doma.![]()
Hele, tady misti CML je takovej puldoktor. Poradte, uz roky, treba 15 let, mam na kotniku takovej lokalni ekzem, proste takovou vyraznou suchost, proste kolecko hrozne suche, obcas rude kuze. Obcas jsem za koznim, napsali nejakou michanou mast, extra to nepomohlo, ale ja na to zapomnela a jelo se dal. Za ty roky mi to nezmizelo nikdy uplne, jen to bylo lepsi nebo horsi. Ted jsem si ja to koupila Lanolin, ten s tim nedela nic. Nejaky napady? Ke koznimu se mi ted samozrejme nechce.
Karja na loziska ekzemu po porodu mi pomohl bepanthen sensiderm, kvuli kojeni jsem kortikoidy nechtela a tohle pomohlo. Maji ho myslim i v drogerii

Karja zkus bananovou slupku.
(potrit tou stranou u bananu)
to neni vtip!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje