Candance protože se mi nelíbil výraz, jsou to takové jak to říct. Dospělé?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
continuity ja ji zvazuju, bo se da umyt a rozcesat. Nevim, co mladsi dceri k narozeninam.
K Vanocum mam mikroskop a ona ma hned narozeniny.
paktofonika tak si ho budu muset nechat, ale psali, že je to jemný úplet a svetr je dost robustní.

Pavlena Já mám od nich jen šátek. Maj moc hezký věci, několikrát jsem zkoušela někde na cestách, ale jak sedí velikosti nebo jaký maj slevy, to nevím:)
nellielovett dekuji i tak, v mezicase jsem cetla strasidelny recenze na webshop. Tak nevim. Este budu otalet...
Pavlena a ktorá sukňa sa ti páči. Mňa zaujala jedna riflová, ale na sukne mám stop stav. Čoho sa týkali neg. recenzie?
paktofonika no presne ta riflova! Recenze tady
Pavlena uff, prečítala som prvé tri a spoľahlivo ma odradili.
paktofonika no prave. Ale ta suken je skvela..![]()
Vím, že se tu někde Ikea řešila, ale nevím, kde... je nějaká šance se probojovat na dovoz? Aktualizují to v noci nebo před tou 7 ranní?
Ty koupelove bomby od Lush jsou na jedno použití? Jak to funguje? Je to i pro děti cca 4 roky pod dohledem?
Lamicka teď prej v 7 ráno. Taky jsme chtěli, ale ani to už nezkouším.
JankaM jo, hodis to do vody a vono to vyšumí
se čtyřletýma nevim, jestli už nepijou vodu, tak asi jo? Ale pubertacka by si to myslím užila víc
Potrefenáhusa aha, takže za 200 je to hned pryč. Zdaj se mi dost velký právě. Zůstaneme tedy u barevných tablet z dm. Děkuji.
JankaM Já ji vždycky měla na několikrát. Asi jsem šetřílek![]()
Potrefenáhusa pijou ![]()
žluťásek diky, tak to zkusim rano. Jeste me teda pekne stve, ze mi mizi ulozeny nakupni seznam ![]()
Prosím vás má zmysel kupovať zimné topánky zo semisu? Nezničí ich posypova soľ prípadne všadeprítomná clapkanica? ![]()
Edit. Kašlem na to, idem do hladkých.
Lamicka mě nemizí. Ale musím být přihlášená, když se nepřihlásím, tak se ty věci ukládají nevím kam a po přihlášení je nikde nevidím. Těch nákupních seznamů můžeš mít víc, tak je možné, že nějaké věci máš v jiném. Nemají to moc dobře vyřešené.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje