tzaziki Já mám Nordblanc kalhoty na běžky a jsou skvělý i na tyhle procházky.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Prosím vás, já jsem se teď hrozně nasrala a potřebuju potvrdit, jestli jsem normální...přítelkyně mého exmanžela byla 21.12. na testech na covid, je pozitivní. On na testy nešel. Teď řešíme, že mu nedám děti od 31.12. Jsem za hysterku. Kruci písek, já jsem ráda, že jsou otevřeny aspoň ty první třídy a nechci riskovat, že jim to hned zavřou. Plus školku, plus moji třídu ve speciální škole. Že dělám dobře? Řekla jsem mu, ať ji odlifruje k rodičům a jde na test. Ale to ne, to nebude riskovat, protože její máti je v rizikové skupině. Tak kde to jsme?
tv v žádným případě bych tam děti neposílala, vždyť by měl být v karanténě, bez ohledu na to, jestli byl nebo nebyl na testu, pokud s ní žije tak rozhodně a i když se s ní před/po testu viděl.. za hysterku jsi u koho přesně, u něj? bych mu řekla že ho napráskám hygieně jestli bude prudit.
Potrefenáhusa Na Zbraslavi bývali, ale prý už tamní zookoutek nefunguje, tak nevím, jestli se neodstěhovali.
tv At ne.erou. Tvoje jednani je uplne v poradku. Navic jsi tu myslim zminovala, ze tvoji rodice nejsou uplne zdravi ne. Nech to ustat, ono jim to casem dojde;-)
tv Ex je na hlavu padlej. Navíc, já vím, že se říká, že děti nemívají těžký průběh, ale že bych zrovna chtěla schválně zkoušet jestli moje dítě není výjimka z pravidla...
megisekz Prahy je to teda velkej vejlet, ale krásná zoo s úplně skvělým výběhem pro divočáky je v Děčíně. Nad výběhem je most a vyhlídkou, dají se pozorovat skoro jak naživo. Mají to tam skvěle rozryté, vypadají úplně strašidelně, když se tam hrabou a funí a strkají u žrádla.
Ale bojím se, že teď jsou zas zoo asi zavřené?
DruI tak děti by mohly být klidně bezpříznakový, ale ty bys je z návštěvy u nakažených poslala rovnou pak do školky? k prarodičům? nebo co s nimi? nechápu fakt..
Karja viktorka_od splavu a teď mi píše, cituji: všichni ví, že je dle testu slabé pozitivni. Ale jediná na větvi ses z toho ty.
Tvl, to mám za všechny ty vstřícné kroky asi.![]()
tv za dobrotu na žebrotu. nasrat. sorry ale cokoliv jinýho se mi vždy těžce nevyplatilo.
DruI já vím, že malosi bývají v pohodě, ale prostě tomu nechci jít schválně naproti.
žluťásek Jsou. Už od čtyřky.
viktorka_od splavu on mi psal už toho 23., protože od 25. měli být u něj, že by to snad mělo být v pohodě??? Tak jsem mu to vysvětlila. Jsem si teda myslela. A od zítřka si je má vzít tchyne z Brna, tak fakt přemýšlím, že ji je nedam. Protože na to konto zase začal spekulovat.
Prosím vás, já jinak jsem ke všemu svolná, na vsem se domluvíme, ale toto...
tv já s tebou taky souhlasím, je to blbost a on by měl být rád, že neonemocněla zrovna, když byli u nich a nemusíte řešit karanténu. Nevím teď, jak to máte? Jestli si je bere na víkend jednou za 14 dní, tak mu zkus nabídnout, že si je může vzít potom dvakrát za sebou. Jestli to teda není blbost.
viktorka_od splavu No, když mu nedochází, že by to děti mohli na někoho přenést, tak by ho mohlo trknout alespoň to, že by to mohlo ublížit jim.
tv jestli to chceš mít nějak posichrovaný, volala bych vaši sociálku. ale netuším jestli takhle koncem roku vůbec úřadujou. pokud ale nečekáš problém z téhle strany, neřešila bych to vůbec, prostě ne a nazdar. a to teda za normálních okolností jsem zastáncem dodržování termínů téměř "za každou cenu", aneb jak upozornila kdysi soudkyně - nějaká slabší choroba dítěte není na překážku aby se o ně postaral taky otec, jen ať si nemyslí že si bude užívat jen ty dobré chvíle:-)
Evaeva my se právě domlouvame, jak kdo potřebuje, není to problém. On je chtěl na vánoce, miva je od 25. až po nový rok. Ale bohužel toto nastalo.
tv mimo jine jsem na covidovym portalu cetla, ze kdyz jsi v karantene, nemuzes si brat deti ktery mas ve stridavce nebo podobny peci. Kdybys tim potrebovala argumentovat....ale je to magor teda
tv Takže abys ještě byla ráda, že ti to vůbec řekl, když je to podle něj taková prkotina. Slabě pozitivní.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje