whiskas Ozon samozřejmě voní! Krásně.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
rasaNori Však Ostraváci mají ostravagen, ostatní tam hynou ![]()
Nějaký tip na dětské chytré hodinky nebo fitness náramek?
brrr Xiaomi mi band 5
brrr já ty čínské firmy moc nemusím.
Fitness náramek Samsung Galaxy Fit e
Candance Dík. Nějak nemám po vánocích morál koumat plusy a mínusy. Mi se líbí ještě od Garminu (protože star wars), ale tam mě štve baterka jen na rok
brrr Ten má jedno dítě v rodině. Dost by mi tam vadilo, ze na základní obrazovce je jen údaj o počtu kroku, ale ne čas, na ten se musí doklikat. Nepřipadá mi, ze by nabízel něco tak super, ze by měl být o tolik dražší než jsou ty normální naramky, takže sama bych mezi levnými koukala asi taky na Xiaomi Mi band 4 nebo 5. Ty pásky se dají dokupovat různé, ale jestli zrovna se Star Wars teda netuším :)
brrr myslim ze jde i na tu mi band starwars. Dcera ma ruzne
Urcite tam.jde dat pozadi
Sweet Potato tu ozónovou jsme měli, vonelo to pak jak na horách ![]()
mitford sister na to by asi spis pomohla susicka vzduchu, my ji tu měli po rekonstrukci koupelny chvíli pujcenou a teda nasbiralo to fakt hodně. Akorat je to hlucnej kram.
brrr ty moje ukazuji i cas
Doporučte, kalhoty na zimní vycházky s dětma. Žádná vysokohorská turistika, ale potrebuji, aby mi nebyla zima, mohla jsem si kleknout na sníh a neprofoukly. Klasicke oteplováky mi na tohle courání nevyhovují, stejně jako punčocháče a třeba džíny.
Děkuji za jakoukoli radu.
tzaziki no já mám takový zatepleny kalhoty ze sportissima, je to jak softshell s flisem uvnitř, mírně to pruzi
tzaziki ja mam z Hannah, softshel s necim jako flis. Tez to trochu pruzi ale mirne. Kdyz moc mrzne, beru i termo pradlo
tzaziki já mám softchellové na zimní turistiku z Lidlu. Když je okolo nuly, nic pod ně nepotřebuju.
Nevite prosim, jestli ted funguje vraceni nevyhovujiciho zbozi v kamenne provozovne Tchiba? Otevreno podle internetu maji, ale nevim, v jakem rozsahu nyni funguji a nepodarilo se mi tam dovolat. A jednodussi je dotaz na cml nez zdlouhava reserse jejich webu:)
Nevíte prosím někdo o oboře-zoo výběhu,kde je možno vidět divoká prasata? Ideálně okolí Prahy.
megisek Za divocakama a dalsi lesni zveri jsme dlouhy leta jezdivali do minizoo do Chuchle. Ale ted uz jsme se tam par let nedostali, tak nevim, jak to tam dneska vypada.
megisek bejvaly na Zbraslavi pod závistí,ale taky teď nevim
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje