Ounz Já si to Sladké fakt oblíbila, autorkou je víc Helen Goh než YO, ale ten styl je přecejen podobnej - docela dost takových tradičních/notoricky známých receptů lehce vylepšených o něco, co je dělá ještě zajímavější. Třeba amaretti s vodou z pomerančových květů, já je peču už třetím rokem jako jeden druh cukroví na Vánoce, je z toho v rodině hroznej hit a letos jsem to už musela naučit i kolegyni, a přitom taková blbost, no... :)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karoleena tys tu sladkou tak vychvalila, ze si ji snad znovu otevru![]()
711990 Já fakt zatím co jsem z ní pekla, to bylo dobrý, nikdo mě bohužel za promo neplatí, a že to bych zrovna brala hned!! I když teda loni na Vánoce se mi podařily jedny fakt nechutný sušenky, ale obávám se, že za to recept nemohl. ![]()
Karoleena no tak ja jdu na to!
Karoleena hergot, teď už mám v košíku všechny 4 a přemejšlím, kterou vyhodim ![]()
edit: ty pomerančový sušenky ti už druhej rok insta závidím´ takže sladký zůstane!
Ounz A to buď ráda, že česky ještě nevyšly Falastin a Flavour!! :D Hlavně Falastin teda, já totiž kdybych musela pod pohrůžkou násilí vybrat jen jednu nejlepší, tak vyberu nejspíš Jerusalem, no a Falastin je koncepčně taková mladší ségra, zas krásný fotky, tradiční blízkovýchodní recepty s příběhama, zajímavý čtení.
Karoleena no není to jednoduchý!
Garfie Ju, díky. Světový den UFO! Mám o čem přemýšlet.
Mám druhý den zub citlivý na teplé i studené. Může to přejít samo že jo, já nechci k zubaři![]()
Mulen Může to být jen obnažený krček, což taky není žádná výhra do budoucna, ale hned se to nevrtá, dokud tam není kaz. Máš pastu na citlivé zuby?
Novoroční vídeňskej koncert letos nebyl, viďte?
zrovna ve mě hrklo, že jsem ho venčením propásla, hledám na ivysilani a pak mi dojde, že korona ![]()
Zu Koncert bol, ale nie je v iVysíláni dostupný.
paktofonika áá, nee![]()
Zu taky jsem se chtěla koukat, ale bez televize mám smůlu.. na ivysílání to nebylo ani loni, bohužel
Bowle každý rok ho vidím a letos jsme šli na procházku děsně brzy a jak bylo krásně, zůstali jsme venku několik hodin, jejej, mě to tak mrzí, jdu zkusit YT, jestli tam nebude alespoň kousek :(
Zu já začínám uvažovat, se si kvůli tomu snad koupím nějakou malinkou televizi.. ![]()
Zu opakovanie je v Pondelok o 20:15 :) Na ČT art
Isca tu si hned koupím a jeden obnažený krček taky
Mulen mne kedysi poradila zubárka v Londýne na citlivý zub naniesť pastu na citlivé zuby a nechať ju na ňom pôsobiť. Nejaký čas som to tak robila plus ju teda aj používala a pomohlo.
pecka Zkusim. A už se to pak nevrátilo?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje