Catherinne no presne..! ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mám ještě jeden dotaz, nemáte náhodou někdo tohle doma? Mám tu ruskou trojku po dědovi, ale něco tam chybí, tak jsem chtěla vědět, jak vypadá původní stav.

barbucha
já bych teď potřebovala, aby mi odmítli prodat jídlo.
A alkohol. Naštěstí! Zítra začínám noční dvanáctkou a končím v neděli, tak to mi vytráví.
Mulen Nemám sice, ale našla jsem dost podobnou zde.
tarra je prakticky stejná, díky ![]()
Kan
to taky!
Pavlena třeba na zapálení té svíčky, když ti praskne žárovka
Svicky, kterou jsi ukradla na hrbitove!
Karja Náhodou, dcera dnes dala k dobru historku své kamarádky, které prý někde na venkově odmítli prodat normální svíčku, ale hřbitovní prý můžou ![]()
Jinak dnes v Albertu:
prodejné - hřbitovní a voňavé svíčky, pevný podpalovač Pe-Po, žárovky, velký sortiment levného plastového nádobí a plastových krabiček
neprodejné - papírnické zboží včetně izolepy ![]()
No ted mi to doslo, ja se ptala tento tyden po detskych baterkach sviticich, regaly vymeteny, mne nedoslo, ze I v tom zelezarstvi treba museli prebrat zbozi....ale zas magnety a klicenky meli:-D. A koupila jsem si nove koste, hec hec!
Karja Nový koště! To je potřebné zboží! Zvlášť jestli dobře mete! Mést a mést, až někoho vymetem :-)
Já si zapomněla koupit malý kalendář do kabelky.
bez něho zapomenu i vyzvednout dceru za školy
. Kde ho teď koupim?
rysamona koupíš místo diáře chytrej telefon a nastavíš do kalendáře na něm, přece. ![]()
SunEclipse když já chytrej telefon mám(právě abych nemusela mít všude kalendáře) ale jaksi se neosvědčil. Já jsem hrozná konzerva![]()
rysamona Já dostala diář s liturgickým kalendářem od Paulinek, který fakt nevyužiju, klidně pošlu.
Já jsem po zkušenosti zde neváhala zakoupit myslivecký kalendář 2021, aby mi letos nic z dění neuniklo.
Kan Liturgický kalendar![]()
Mha Darovanému koni a náhodou je to docela praktický, vědět kdy začíná postní doba, na každý den je nějaký citát z bible a tak. Akorát týden začíná nedělí.
Kan A jaký je dnes svátek? Možná bys to mohla fotit jako ten myslivecký kalendář, co se tu foti:
Mha Sv.Anděla z Foligna Uzřely všechny končiny země spásu našeho Boha.
Já bych to teda nerada zlehčovala, někoho to může urazit. Diář jsem dostala od člověka, kterého si velice vážím a chtěl prostě udělat radost, tak to je. Já nevyužiju, mám a ta daruji do dobrých rukou dál. Vím, že by mu to nevadilo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje