paktofonika nejde mi přidat fotku v mobilu, je to s-he, č. na spodu je 310. Musím ale říct, že až doma s brejlema zjišťuji, že je tam psáno gel like ultra stay, takže vlastně ten, co jsem chtěla. Doma také jasně vidim, že je fialovej, ale v dm vypadal jako temně červený.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Lenka22 už som si ho našla, ale tá farba mi príde rubínová, ja hľadám povidlovú :)
smazala jsem obří fotku
omlouvám se za obří fotku, nešla mi zmenšit. Tady je to jasná fialová.
Lama_z_Lana ono to neni uplne off label tak,jak jsem to zatim chapala(treba lek na diabetes na rakovinu),jen na jiny typ rakoviny,nez se momentalne v cr pouziva(dava se u nas na zaludek).ale asi to bude ve vysledku stejne.podivam se na ten letak k leku,diky za radu:)
Jiná Realitajasny, priznam se ze detaily taky neznam, osobni zkusenost nemam. Ale pokud by byl indikovan pouze na urcity typ rakoviny, neni pak ten jiny uz teda taky off-label? (otazka "do davu")
Lenka22 ja sa priznám, že i po vypnutí filtru modrého svetla vidím tmavoružovú :)
paktofonika aha, tak to jedině osobně v dm.
Jiná Realita mám dual sim, obě T-mobil (služební a soukromý) a žádné problémy nepozoruji.
Kde v Praze koupím řasu na sushi, nevíte někdo? Dnes jsem učinila několik pokusů a všude prázdný regál.
Jiná Realitajasny, priznam se ze detaily taky neznam, osobni zkusenost nemam. Ale pokud by byl indikovan pouze na urcity typ rakoviny, neni pak ten jiny uz teda taky off-label? (otazka "do davu")
Vzhledem k tomu, že se musí na jiné typy nádoru léky znova klinicky testovat, předpoklám, že by to opravdu "off label" bylo.
gtea dík za doplnění. To je vlastně fakt.
Sweet Potato Na sushi nakupujeme všechno v Shin food, Korunní 47 nebo Thais asian food na Francouzský
OliveOyl To mám trochu z ruky, ale asi se tam budu muset vypravit
Sweet Potato Tak se nelekni, ty obchody vypadaj, že se tam zastavil čas někdy v osmdesátkách, ale maj tam věci, který jinde ne. Pak si ještě manžel vzpomněl, že nám v Prakulu doporučovali i Korean/Japan mart na Evropský, ale tam jsme nikdy nebyli.
Sweet Potato zkus seafood na Zborovske za mostem Legii.
Ginger Dík.
Teď koukám, že mají vyprodáno i na Rohlíku. To všichni v lockdownu motají doma suši?
Sweet Potato muj synek rozhodne, ale on kupuje rasu v globusu, lososa na Zborovsky.
Sweet Potato ptala jsem se ditete a pravilo "kdekoli, billa, albert, tesco..."
asi teda uz dlouho nedelalo sushi. Ale tasilo cosi z kredence, tak možná jen mame dostatecny zasoby...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.