Sweet Potato teda, ty máš číslo ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Catherinne Taky mne to vyděsilo.
Asi bych si měla dát nějaký tichý únor.
Sweet Potato to by byla škoda, tě ráda čtu![]()
Sweet Potato Počkej, jenom si zkusím to svoje a poměrim s tebou a Catherine
Sweet Potato No ty vado!!!! je na čase se sebou začít něco dělat. Třeba začít něco dělat a nevykecavat se tady!
Sweet Potato Uf tak dobrý, stačí mrknout na viktorka_od splavu
Catherinne Taky mne to vyděsilo.
Asi bych si měla dát nějaký tichý únor.
Myslela jsem, že vedes, ale Viktorka má víc, musíš se ještě posnazit.
Sweet Potatozajimavy ty cisla.![]()
jsem to tak namatkove projela a vic nez ty jsem videla jen u Potrefenáhusa .
tv lKarja
jj viktorka_od splavu asi vede.
Zarinya nastává nové měření ![]()
Já vám to pretrhnu s blbym dotazem. Nevíte, jestli se náhodou nedají koupit lentilky (nebo něco jako lentilky) jen v jedné barvě? Potřebovala bych bílé a červené.
Roztridit a ocucat prosím neradit ![]()
žluťásek to pochybuju:(( mrkla bych na cukrarsky potreby, ale ty bily se snad ani nedelaj
žluťásek co slávistický web, nemaj něco?
711990 asi ne :( máme nějaký srdíčka, kde je bílá a dva odstíny růžové, ale jsou strašně hnusný.
Vymyslela jsem si krasnej dort s červenou karkulkou k narozeninám. A on chce čokoládovej s lentilkama nahoře :-)) no nic, aspoň nebude práce se zdobením ![]()
žluťásek no a tak co dat jen cerveny, to by neslo? A jak jsi ho chtela udelat? To me zajima:)))
711990 ten tamten čokodort, nahoru ganache a figurku karkulky a vlka plus nějaký serepeticky kolem, kytičky, stromy... Vlka máme schleich, karkulku jsem hodlala vyrabovat ze smart game, je hezká a malá.
Asi to nějak zkombinuju a dám ty červený lentilky kolem.
Mají m&m's vytištěné to m z obou stran? Přijdou mi lepší než lentilky.
žluťásek Na ozdobdort.cz jsem v sekci čokoládovýho zdobení viděla taky nějaký lentilkový srdíčka, podle mě to teda vypadá jako trojúhelníčky :), v bílé i červené je tam měli ještě před týdnem a něco stopro, tak pokud je před Valentýnem nevyprodali... a nebo zkusit nějaký jiný zdobení no, trochu větší cukrový perly třeba?, přijde mi, že tam mají celkem výběr.
Garfie on právě chce ty lentilky, to je nejdůležitější součást dortu :-))
Ale zdobení dík, mohlo by se hodit taky
Karoleena ty srdíčka máme a jsou strašně hnusný. Taková ta pachuť laciný čokolády, co ani není čokoláda. Chtěla jsem je právě použít, ale spíš je rovnou vyhodím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.