"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Online Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 15. února 2021 04:35

JankaM podle toho, co ji je 

ale u nás to byl kdysi novej řemen 50,- a započata hodina práce s cestou 950,-

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 15. února 2021 06:44

Nedávna debata o počte príspevkov mi pripomenula, že tu trávim príliš veľa času.

Offline Sweet Potato
40419 příspěvků moje polička 15. února 2021 09:06

JankaM Já nechala opravit 15 let starou sušičku (AEG), opravář ji chválil, ať prý si ji hýčkám.

Offline Aranel
6617 příspěvků moje polička 15. února 2021 09:20

JankaM Taky myslím, že to má skoro větší cenu než na pračku starou 2 roky. Určitě to je jen nějaká blbost! (protože jestli ne, tak se to tady rozšíří a... )

Online jerry
11241 příspěvků moje polička 15. února 2021 10:09
Reakce na JankaM:

Má cenu volat opraváře na pračku starou 13 let? Je to Bosch a dneska vytekla

​Tak speciálně u Bosch bych riskla opraváře - před 13 lety ještě neměli výrobu částečně přesunutou do Turecka, takže by to mohl být echtovní německý kus. A pokud makala 13 let bez potíží, tak si tu šanci zaslouží

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 15. února 2021 10:17

JankaM Mně nedávno vytekla 10 let stará Bosch a ukázalo se, že je to jen ucpanej filtr, vyčistil to manžel, zkontroloval kamarád instalatér zadara. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 15. února 2021 11:02

JankaM zrovna ti chci napsat totéž, co Garfie , vždycky, když mi vytekla pračka, byl to ucpanej filtr (což vyčistíš svépomocí sama během 5 minut, minimálně se vyplatí toto napřed zkontrolovat, než budeš volat opraváře)

Offline JankaM
3106 příspěvků moje polička 15. února 2021 12:12

moora Garfie a další děkuju, sambo to včera rozdělal, ale nic tam nevykoukal. Opravář přijde zitra

Offline Garfie
28569 příspěvků moje polička 15. února 2021 12:27

JankaM Tak přeju, ať to dopadne nějakou levnou variantou! 

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 15. února 2021 13:44

Máte skúsenosť s takýmto niečím?

Pri iných veľkostiach je napísané to isté, no do košíka ich  v pohode dám. Pri XS, ak sa vôbec objaví, to nikdy nejde

Online Mha
příspěvků moje polička 15. února 2021 13:46

dorota Jo, díky, mohlo by to být, že jsem tu nová. A už tak užvaněná... Tak asi budu jako paktofonika a budu  uvažovat o nějaké formě půstu, navíc je tento tyden Popelecni středa

A tu pokaženou pračku si nechejte, nebo sem napíšu, že mám prasklý koutek!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 15. února 2021 13:56

Mha ja som si dávala pauzu každý rok, teraz si kvôli covid som tu viac než treba a mala by som sa zamyslieť nad ďalšou pauzou.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 15. února 2021 14:03

Prosím nekupovala jste některá někde čokoládové penízky? Potřebuji jich větší množství a do krámu kvůli tomu, abych pořizovala hromadu pytlíčků po 10ks, fakt nejdu. Našla jsem nějaké, ale radši bych osobní zkušenost, aby to nebyla náhodou nějaká čoko pochoutka (zelený smajl, však víte). Skoro všude nemají o složení čokolády ani slovo, příp. píšou něco ve stylu kvalitní belgická čokoláda, tak určitě.

edit: tak už jsem se slušným složením našla 

Online Mha
příspěvků moje polička 15. února 2021 14:26

paktofonika

Dobrý plán. Moc se mi tu líbí, ale přestávka je dobrý nápad.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 15. února 2021 15:51

Prosím pěkně, byla to Karoleena , komu Landmark dovezl Ordinary? Kdo je ten jejich partner pro ČR? Mě o zásilce psala Zásilkovna, že to řeší a předá místnímu partnerovi. Jsem zvědavá, jestli mě to stihne dojít, než odjedu s dcerou na ozdravovnu...

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 15. února 2021 15:54

Pavlena Mně to vezla ČP, Zásilkovna vůbec, možná teda změnili partnera...? Na tom trackovacím odkazu, co poslali z Ordinary, byl pak od nějaké chvíle v pravým dolním rohu napsanej kód zásilky, kterej když jsem narvala do appky ČP, tak ho to rozpoznalo a dalo se to pak sledovat i tam. 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 15. února 2021 15:59

Karoleena tak přesně toho jsem se bála...! ČP...!!! Tak to nedojde nikdy...

Mě to číslo připomnělo čísla ČP, ale ceskaposta.cz to nezná. Myslíš, že appka je chytřejší? Mám ji stáhnout?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. února 2021 16:31

Pavlena ono se to na postaonline objeví později. Kdy ti to číslo přišlo?

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 15. února 2021 16:37

Evaeva o víkendu, dokonce mi i ta Zásilkovna obratem odpověděla na e-mail, kde jsem prosila o případné přesměrování do práce. Akorát teda odpověděli, že to určitě dojde. Tak s ČP každopádně...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. února 2021 16:40

Pavlena já mám tu zkušenost, že v systému pošty se to objeví, až když fyzicky mají ten balík. Třeba u ppl je vidět, i když jen obdrželi info o zásilce. Počkala bych do zítra.