Lamicka To máme možná stejnou. Zlatou? Ale běžně po městě ji nosím bez nich.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
potřebuju očíslovat asi 150 čistejch papírů, ví někdo, jak na to?
(kromě toho, že to udělám ručně...)
moora Projet tiskárnou nejde?
DruI a ona mi to automaticky očísluje?
moora Zaúkolovat někoho. Je to nejrychlejší řešení. :D
Sweet Potato dik, konecne vim, co je cvrcala, o kterych psal Marcel Pagnol :)
nepsal v Tymiánu o Kvíčalách? možná máme každá jiný překlad..?
každopádně oba názvy jsou celkem kuriózní (ale ptáček je to krásnej, to zas jo!)
moora Já spíš myslela třeba ve wordu vytvořit prázdný soubor o 150 stranách, nastavit tam čísla stránek a dát vytisknout. Dotaz mířil spíš na to, jestli je k dispozici tiskárna :o)
Arietui Co tam má Pagnol, si nepamatuju. Akorát orebice. Kvíčaly jsou větší, dřív se celkem běžně chytaly na jídlo.
DruI tiskárna k dispozici je, akorát tomu vytvořit ručně 150 prázdnejch stránek jsem se chtěla vyhnout. ale vzhledem k tomu, že tuto kratochvíli dělám každej rok, tak by se mi to možná už vyplatilo :)
edit: nakonec to teda tak moc nebolelo, hotovo a uschováno i pro budoucí potřebu, díky
moora kdysi u soudu jsme na to měli razítko...
Sweet Potato před gulášem z kvíčal je možno podávat chroustovou polévku ![]()
Sweet Potato tak to budou ony/oni (ony kvicaly? oni drozdi? ![]()
) vybavuju si je ve spojitosti s lovem..
a jen na tu knížku myslím je mi milo..
Sweet Potato jj, to bude ona. Mam ji v tmave modre. Ja je vytahuju jen v treskutych mrazech a spis mimo mesto, ale ted je nosim i po Praze :)
Lamicka péřovku ze zary s palčákama? kde jakou?? chci ji? :-))) Mně je zima už i v mým kabátu do -30, co jsem pod něj předchozí zimy nosila jen tričko.
Arietui nevím, já to poslouchala jako audioknihu a tam určitě padlo cvrčaly. Slyšela jsem to poprvé, chtěla jsem si to najít, ale pak jsem zapomněla.
žluťásek už ji mám 3 roky
a letos jsem ji na webu neviděla

Pavlena ty tam jsou ![]()
Lamicka tak já si teda koupim jen tý péřový rukavice :)
žluťásek kup!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.