žluťásek Aha, ted docitam, ze chce jen lentilky...tak to asi budes muset vymyslet jinak.
Mha Ja myslela, ze to cislo se objevi az od urciteho poctu prispevku, ale kdyz uz mas pres tisicovku, tak bych cekala, ze to bude videt!!
žluťásek M&M´s majú logo iba na jednej strane.
paktofonika skvělý, červený na dort, ostatní barvy se teda obětuju a zlikviduju já ![]()
žluťásek Aha, to mě nenapadlo, že to jsou ty samý, tak to je pěkně blbý, že jsou nejedlý :( Já mám z toho dortovýho eshopu zatím štěstí na samý dobrý věci, ale je fakt, že zrovna barevný zdobení tolik nekupuju... Ale mají tam velmi chutný čokoládový sypání Callebaut, kdybys to náhodou ještě nějak přehodnotila :D
žluťásek to bude krasny!!!! A cerveny M&M's budou stopro dostacujici:)
žluťásek my jsme teď měli dort s lentilkama a byly tam podle duhy (vynechali jsme hnědou). Ale chápu, že to není karkulka
711990 už jsem přehodnotila, že by mohl být spíš bílý krém, nějaký nemaslovy, spíš na způsob lucinoveho na mrkvák. A červený lentilky, respektive ty emenemsky.
žluťásek nebo muzes mit uvnitr jiny, nez pak na horni zdobeni, pokud by se ti s tim chtelo patlat teda:)
žluťásek ja si myslím, že keď chce vyslovene lentilkový, tak chce aj tú pestrosť, ale možno sa mýlim. Ja by som asi zatlačila slzu do oka a urobila mu proste lentilkový. Alebo mu daj pestré lentilky aspoň na obrubu.
Mha Napadlo mi, či to, že sa neukazuje počet príspevkov pod ikonkou, nejako nesúvisí s dátumom registrácie na web. Nemám zďaleka taký počet príspevkov ako iné používateľky a počet sa mi ukazuje, myslím, že u niektorých používateliek som videla aj nižšie číslo, napr. 20, 30. Keď si rozkliknem profily, tak väčšinou tie používateľky, čo nemajú uvedený žiaden počet, sa zaregistrovali nedávno, kým tie, pri ktorý sa pčet zobrazuje, majú dátum registrácie 4 a viac rokov dozadu.
dorota tzv. bonus za věrnost ![]()
slniecko no jo, no jo... Ještě to zvážim teda :)
žluťásek Jenom počítej s tím, že ty lentilky do toho krému pustí barvu.
Sweet Potato nojoi vlastne! Ja delala velikonocni dort s tema luxusnima cokovejcema z M&S a ony pustily barvu a dort vypadal velice nevabne! Takze žluťásek rozhodne cokokrem!
žluťásek Bych se akorát bála, aby ty červený lentilky do světlýho krému nepustily barvu a nemělo to pak v kontextu té Karkulky s vlkem trochu morbidní nádech!
711990 Čkopolevu. Zadání bylo čokoládový s lentilkami, ne?
Sweet Potato no ja si predstavila cokoladovy dort s cokoladovou ganache a lentilkama. Predstavovala sem si to tak zive, ze sem si musela jit dat cokoladu![]()
Má cenu volat opraváře na pračku starou 13 let? Je to Bosch a dneska vytekla ![]()
JankaM to vypadá, že ještě nechceš novou
. Zavolej, treba je to jen těsnění.
No jo, pustí barvu. Sakra. Asi kašlu na tu karkulku ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.