paktofonika
Dobrý plán. Moc se mi tu líbí, ale přestávka je dobrý nápad.
Opovaž se! Kam bys chodila, vždyť sis sotva sedla!
paktofonika
Dobrý plán. Moc se mi tu líbí, ale přestávka je dobrý nápad.
Opovaž se! Kam bys chodila, vždyť sis sotva sedla!
Peetra1 Děkuji!
Nemel by nekdo tady zajem o celocerne kozene nizke converse, vel 37,5?
Miru Bourbon a whisky (nehledě na podobnou výrobu) vnímám jako rozdílné věci. Bourbon je sladší a proto bude v tom koktejlu vynikající. Se single malt si fíky radši ani představit nechci.
A do statistiky: Whisky mám ráda (irské, hodně nakouřenou), bourbon mi nechutná.
...jo, takhle nějak si to představuji!.![]()
Bourbon je sladší právě díky množství cukru z kukuřice, jo, to je fakt, že na ten nápoj by byl oukej, lepší.
Whisky - jen co jsem zkoukla, tak zase hodně záleží na způsobu výroby a chce to neustále ochutnávat, objevovat...![]()
Děkuji moc![]()
Počujete, ale sú to teraz kolektívne nákupy z DM, keď tam už aj tak musím
?
Minulý týden už jsme vrátili zapůjčený běžecký pás a musím říct, že jsem ráda, že zase normálně projdeme chodbou. Hledali jsme jiné místo, ale opravdu to nikam nedám. Manžel mi dal návrh, že koupíme Běžecký pás TOORX WALKING PAD, což je spíš taková skládací plošina pod postel. Nemáte náhodou někdo osobní zkušenost?
Renusatko mně to přijde drahý, podobný věci (i parametricky) jsou za 10 tisíc k mání. a ta max. rychlost 6km/h je jen na rychlou chůzi nebo velmi, velmi volný běh.
mitford sister Už jsem na to koukala. Jeden podobný má 8 km/h a cenu 10 tisíc. I to mi přijde málo, ale asi by mi to na zimu stačilo. Běhání mi moc nevyhovuje, takže by mi stačilo v létě běhat venku a tohle spíš v hnusném počasí na doma.
Příští týden budu potřebovat dopravit přes půl Prahy nějakým taxíkem. Od Krejcarku na Zličín k autu.
Můžete mi prosím, doporučit, s kým mám jet? Koho a jak objednat?
Vůbec se v tom dneska nevyznám. Taxíkem jsem nejela asi 30 let ![]()
rasaNori Já bych možná... ale máme to k sobě daleko ![]()
slniecko Já šla do toho tuhyho kondicionéru od Alverde:-D.
Dadoo objednala bych si pres aplikaci v mobilu Uber, Liftago nebo Bolt. Predem vis cenu a vsecko si naklikas jak potrebujes. Driv jsem jezdila s TikTak, ale ty uz myslim nefungujou.
711990 dekuju. Tak to musím ještě tedy stáhnout aplikaci.
Kterou z těch tří?
Nebo všechny, když to pak stejně vymažu.. ![]()
Dadoo ja jsem jezdila s Liftago prijdou ti nabídky a jen si vybereš.
Dadoo ja jezdila s Boltem.
Dadoo já mám v Praze dobrou zkušenost s Uberem, předem vidíš, za jak dlouho k tobě dorazí, můžeš ho sledovat po cestě, kdyby se někde zasekl v koloně a měl zpoždění a cenu samozřejmě víš předem ![]()
continuity 711990 Lucia Salvatore ttak díky, hned mam jasněji ![]()
Dadoo Kdyby sis dělala statistiku, tak jezdím Boltem :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.