"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 24. února 2021 22:42

viktorka_od splavu jen pro zajimavost, nema marketplace ani ve FB appce na tel, wtf

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 25. února 2021 07:24

0zero7 Zkuste (na tel apce) kliknout nahoře vlevo na rozšířenou nabídku, pokud není tam tak sjet dolů a kliknout na zobrazit další. Měl by tam někde být, ten domeček s markýzou

V nastavení účtu si také můžeš seřadit co chceš vidět.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 25. února 2021 20:03

Můžu mít z toho, že jsem se včera snažila pomocí kapesního zrcátka zjistit, co to mám na prdeli za pupenec, hnuto zádama tak, že se nemůžu skoro nadechnout, hejbnout levou rukou, při sebemenším pohybu mi vystřeluje bolest do levé poloviny těla, do zad, do hrudníku, do žeber.... a nebo mám infarkt?
Jediná úlevová poloha je ležení na pravém boku a 3x denně brufen.

uklidněte mne, že jsem si jen hnula tím zadkem

Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 25. února 2021 20:05

Jennyfor hnula. stalo se mi něco podobného. Nějaký dryák na uvolnění (mám problémy se zády tak něco doma mám, Brufen je malo) a zítra by to mělo být lepší.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 25. února 2021 20:11

rysamona No mě to vystřeluje až do levý klíční kosti, ten nádech je za trest, snažím se skoro nedejchat. A v lopatce mám asi zabodnutou kudlu.

Mám tu ještě Algifen, jestli to ale není už moc silnej dryják. Vzala jsem si jednou na ledvinovou koliku, bolest přestala, ale byla jsem jak sjetá.

Offline slniecko admin
19583 příspěvků moje polička 25. února 2021 20:18

Jennyfor Flector náplasť a Flector prášok miesto Brufenu.

Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 25. února 2021 20:32

Jennyfor ten algifen, já ho třeba beru na menstruační bolesti a jako dryák mi nepřijde. Ale zkus. Když ho vezmeš na noc tak nevadí že budeš sjetaale.asi.nekombinovat.s.brufenem.v.jedne.davce.

Jo, záda jsou prevít. Na tyhle pohyby pozor, já už je radši neriskuju

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 25. února 2021 20:35

Jennyfor promin ale zlepsila jsi mi vecer

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 25. února 2021 20:45

rasaNori No to jsem teda ráda

ale schválně, zkus se podívat kapesním zrcátkem na místo sice ještě skoro na zádech, ale už skoro schovaný nahoře mezi půlkama. Tam nevidíš ani zády k zrcadlu s jiným zrcadlem v ruce, v podstatě se jen můžeš různě kroutit se zrcátkem a snažit se tam natočit hlavu. A pak dopadneš jak já.

Kašlu na to, asi mi tam roste ocas. Už by mne to ani nepřekvapilo.

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 25. února 2021 20:45

Jennyfor mohla sis tím vykroucením uskřípnout nerv, to bolí hodně, nebo natáhnout mezižeberní sval - detto. Anlgifen obsahuje i spasmolytickou složku - ale spíš na ty žlučníky a močový cesty - prostě na hladkej sval. Na tohle si dej spiš ten ibuprofen a event jestli máš třeba guajacuran nebo tak? Ale teda ber mě s rezervou, neviděla sem tě, jen ze mě mluví osobní zkušenost s tímhle typem bolesti. Doufám, že nemáš ten infarkt, ale na ten většinou nezabere ibu. No, že máš kdyžtak vyhledat lékaře jistě víš sama..

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 25. února 2021 21:09

Jennyfor 

Mydocalm. Sice po něm budeš sjetá pěkně (nejlíp vzít si ho už v posteli a nevylejzat), ale uvolňuje dobře.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. února 2021 21:26

Jennyfor príště si to radši vyfoť. Ať je brzy líp.

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 25. února 2021 21:28

Ounz Jennyfor jeste doplnim, uplne nejlepe zkombinovat guajacuran s analgetikem, pomuze zarucene. A zensky prej u infarktu spis zvracej ne?:D 

Offline rysamona
1109 příspěvků moje polička 25. února 2021 21:28

Jennyfor mě se tedy osvědčil Zaldiar, to je teprve dryak

Offline Ounz
20533 příspěvků moje polička 25. února 2021 21:35

711990 to zvracení spíš závisí s umístěním případný ischemie a s rozsahem..

a jedna zajímavost..

já četla článek, že chlapi svý zdraví od mala víc zanedbávaj (jako obecně, ne úplně každej), ale když má muž infarkt, dostane se do nemocnice mnohem dřív - nejen tím, že bolest na hrudi + střední věk + chlap = rzp, ale že i ženy maj ty sklony 'přece nepůjdu k doktoru, když musim dovařit večeři' ..ž na to má vliv rozdílná výchova. Ale článek nebyl úplně novej

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 25. února 2021 21:39

Ounz tyjo to je husty. A pravdivy! Muzu rict z vlastni zkusenosti, ze nez jsem mela dite, jakmile jsem cejtila ze mam blbej prubeh migreny, tak jsem hned jela na neurologii. No ale ted to proste nejde sloucit s tim harantem! Takze uz mam za sebou par prisernejch zachvatu, ktery bych jindy resila v nemocnici, ale kvuli diteti sem to furt odkladala a odsouvala...

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 25. února 2021 21:42

Ounz 

Moje příbuzná přestěhovala barák a odjela do nemocnice s ruplým slepákem...

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 25. února 2021 22:05

Našla jsem tu guajacuran, ani není prošlej

Tak si k němu vezmu ještě teda Brufen?
a už mě tu neděste, začínám bejt hypochondr.

Jako kdybych před tím nedělala ty akrobacie se zrcátkem (to vyfocení mě teda nenapadlo ) tak se asi trochu bojím, páč podle popisu na těch internetech to na ten infarkt sedí, ale ten brufen zabírá a na zádech pod lopatkou mám takový to ztuhlý tvrdý místo, co bolí na zmáčknutí, co se mi někdy při těhle akcích stává, ta kontrakce tam je. Tak doufám v to nataźení nebo skřípnutí.

Offline dzizisketa
8968 příspěvků moje polička 25. února 2021 22:10

Jennyfor

BBuď v klidu, 2/3 žen mají při infarktu "netypické" symptomy. Takže s velkou pravděpodobností infarkt nemáš. 

Offline continuity
43142 příspěvků moje polička 25. února 2021 22:13

Jennyfor tak si to stuhly misto nahřej suchým teplem, i uterka ohřátá žehličkou pomůže.