Dadoo jste uzasna zena, pomahate mi motivovat maminku.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Antje Smarja čím? ![]()
Poradíte, co nosíte za boty na jaře k šatům a sukním? Když už je teplo na jakékoliv vyšší boty, ale ještě to není na sandály a nechci jít zrovna v teniskách? Něco trochu na podpatku (spíš asi platformě?), ale prostě aby to bylo trochu cool. Vše, co jsem našla, působí děsně usedle...
Uvítám přímo odkazy.
Lav spicaty baleriny. Oxfordky,
A vzpomínám, co ještě. Už jsem ty boty dlouho neviděla. ![]()
Dadoo Špičaté baleriny mám, ale k sukni a šatům se mi na mně nelíbí. Oxfordky bych ráda pořídila, ale mám nohu vel. 40 a tam už mi boty, co nejsou ke kotníku ani na podpatku připadají často jak lodě.
Lav mne se taky oxfordky moc k sukni nelibi. Teda jak ktery, vyjimky jsou, ale vetsinou ne. A ja si v tom pripadam jak babochlap, neumim to nosit.
Kokoska
presne.
U nohy tak do 38 se mi to často hodně líbí, ale u větší nohy už to vypadá disproporčně.
"babochlapsky" mi připadají oxfordky které jsou střižené fakt stejně jako ty chlapské, abych to zvládla nosit, musí to být prostě na první pohled dámské boty, třeba jako tyhle

Lav ještě se mi teda hodně líbí takové ty polootevřené kotníkové boty, jen nevím, jak se to správně jmenuje, tak mi vyhledávač háže převážně hrůzy.. ale poohlídnout by se dalo

Zeptam se, leginy lelosi... Je to jen dobry marketing, ze na me vsude vyskakuji, a nebo vazne stoji za to? Da se v nich mezi lidi, tedy presneji s ditetem na hriste, kde se na chvili nezastavim a porad drepuju a ohybam se? A nebo to je jen takovy ten typ legin jako na cviceni?
Dadoo vetsinou se neplati ale plati se vsechno, conje spotrebni - tj olej, nejake filtry a tak. Oni to maji predepsane. Neplati se jakoby jejich cas a neco, co najdou poskozene a je v zaruce.
Ony i ty oleje a filtry naskacou.
Zuzuli já ti nevím- jsou teda neskutečně příjemné na těle, což bych u umělotiny nečekala. Pořídila jsem je v černé, která se celkem seprala/vyšisovala v sušičce. Tam sice nepatří, ale u nás doma prostě smůla, buď přežiješ sušičku, nebo tu nemůžeš bydlet... na hřiště nevím- já mezi lidi legíny nenosím, zcela vyjímečně jsem si je nedávno brala na cyklostezku za město, kde nebylo živáčka. Kupovala jsem je v akci 3za2, jinak bych za ně ty peníze nedala.
marieu diky za recenzi. Tim mezi lidi jsem myslela, jestli jsou tenke, jako na cviceni, a nebo silnejsi, trochu kalhotovatejsi. Dal nez na hriste za domem se v nich nechystam, ale asi za to nestoji za to.
viktorka_od splavu Ty už jsou taky moc teplé. Potrebuju něco na dny, kdy už je 15 stupňů a víc.
Zuzuli Já v legínách mezi lidi taky nechodím, ale leginy této značky mám asi měsíc a půl a doma je mám od té doby skoro neustále. Jsou fakt hrozně moc příjemné. Sušičku nemám, tudíž se mi ani nesrazily.
Lav nesrazily se, jen to dost stáhlo tu černou. Ale jsou jak druhá kůže, to ano.
marieu Jasně, blbě čtu...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.