Candance Jestli je to na uklidnění a dobrý spánek, tak radši meduňku, chmel, kozlík.
Třezalka může člověku, co má citlivou kůži, udělat na slunci vyrážku nebo skvrny.
Candance Jestli je to na uklidnění a dobrý spánek, tak radši meduňku, chmel, kozlík.
Třezalka může člověku, co má citlivou kůži, udělat na slunci vyrážku nebo skvrny.
Candance ta třezalka ti pomůže tak po 14 dnech užívání. Rozhodně z toho nebudeš klidnější dnes odpoledne.
Pokud je jenom PMS nárazove pár dni v měsíci, tak bych zkusila něco jiného.
continuity ne, neni to jen na dnes. Vim, ze mi to nepomuze hned. Ale potrebuju dlouhodobejsi uklidneni.
Ja se vsim nervim, zaobiram, resim, vsechno chci perfektni...a obcas se to navrsi.
Garfie S tim se ztotožňuji. Prijde mi to logické.
Candance zkusit to můžeš, ovlivňuje teda HA a nesmí se s ní na slunce. Je to už docela silná droga. Mě přijdou teda lepší prášky než čaj.
Candance Asi bych volila raději lehká antidepresiva z rukou odborníka, než pokusy s třezalkou.
Candance Na nervy beru persen. Jsou to koncentrované bylinky, nic chemického. Myslím že kozlík, meduňka, chmel a ještě něco.
Candance na nervy je i hořčík. Mě na rychlé zklidnění pomáhá kombinace hořčíku do vody z pár pozdravů slunci z jógy. Ale je to menší kalibr než třezalka, spíš když se blbě vyspíš třeba.
Candance zkus ten horcik a objednat se k doktorovi....trezalka ovlivnuje ucinek antikoncepce, to nechces:D
Candance No vidíš to sambo to pije a ono nakonec jsou nějaké prášky lepší. Já to jeden čas taky pila a opravdu to funguje. Musí se dát po te kure pauza.
Candance Mne caj z trezalky docela pomahal, nepila jsem teda denne a fakt bacha ale. Odbourava se v jatrech pres enzym spolecny mnoha lecivum, treba prave ta HA. Lekova antidepresiva (ta vyssich generaci, moderni) maji take pomaly nastup, par tydnu. Ale jsou velmi bezpecna.
Karja Sambovi to antikoncepci narušovat nebude, neboj ![]()
Aranel haha, já zrovna chtěla psát, jestli to nebyl věšteckej sen
Dá se někde v Nuslích hezky dívat s děckem na vlaky?
dzizisketa z teras v Grebovce je krásně vidět na trať, sice trochu z dálky, ale vlaků tam jezdí dost. A nádraží Vršovice je na hranici Vršovic a Nuslí.
dzizisketa nebo na Ostrčilově náměstí je na straně k Vyšehradu dětské hřiště skoro hned vedle trati, od tramvaje stačí podejít trať.
Ježíš já jsem blbá, dva roky nejezdím do práce a od podzimu jsem jen u nás na sídlišti, že si ani na vršovické nádraží nevzpomenu
úpadek
Děkuji!
Uz jsi to zminovala davno slunicko ale chtela jsem napsat, ze ji mam moc rada a nekdy casem si urcite neco poridim. Ty veci jsou velmi prijemne.
Aj ona je príjemná. Dávala som u nej robiť dcére prsteň na mieru k osemnástke a bolo to super.
Vlastne eshop má pomerne nový, doteraz robla hlavne zákazky.
edit. uz nic,
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.