viktorka_od splavu takovy mam,bez podpatku,taky jsem je hledala a nenasla.![]()
No,ale jeste jsem je k satum nevytahla,nikdy.![]()
viktorka_od splavu takovy mam,bez podpatku,taky jsem je hledala a nenasla.![]()
No,ale jeste jsem je k satum nevytahla,nikdy.![]()
Zarinya já jsem takový kdysi měla i s podpatkem, z měkoučké kůže, vůbec nevím, kam se poděly
teď bych je vzala k těm scuba šatům
viktorka_od splavu já teď marně hledám asi troje boty. No budeme muset ten sklep vazne uklidit.
viktorka_od splavu ke scuba by to mohlo byt dobry.Ke kratsim jsem jeste nenasla odvahu,protoze se mi nelibi ze predu na mych nohach.
Z boku to vypada dobre.
Candance dekuju.
Já se těšila, že půjdu s Růžou courat, než to udělají a on má zítra snad zase padat sníh!! Kruté ochlazení! ![]()
Dadoo tím vaším přistupem, že jste to nevzdala, máte pejska, pletete krásné věci, pořizujete nové bydlení, staráte se o sebe.
Maminka je o deset let starší než vy, já když o vás mluvím říkám paní Dáša ( Dadoo).
Prosím o radu. Moje svagrova bude mit 40 a je to ten typ, co ma vse. Premyslela jsem o nejake drazsi kosmetice, kterou si jako clovek sam nekoupi. V uzsim vyberu mam budto neco od Victoria Beckham https://www.victoriabeckhambeauty.com/shop-all nebo rtence Hermes https://www.hermes.com/ri/en/product/rouge-hermes-matte-lipstick-rose-boise-V60001MV048/
Co si o tom myslite? A je blbe davat ted rtenku, kdyz jsme zarouskovani?
baltik já se rtěnkou nemaluju, ale asi bych ji dostat nechtěla, výběr barvy mi přijde hodně náročný i pro mě, natož pro někoho z okolí.
baltik Rtěnce bych se asi vyhnula, souhlasím s Renusatko.
A vůbec ta kosmetika...jako nejsem úplně proti :-), ale jestli je to ten typ, co "má vše", tak si asi kupuje nějakou dražší kosmetiku sama a má to vychytané? Byla bych opatrná, i když třeba nějaká dražší řasenka se mi zrovna zdá docela v pohodě. Mimochodem, neteři jsem kdysi dávala Estée Lauder řasenku, na které bylo vyryté její jméno, tak možná taky nápad.
Zuzuli mam jedny a jsou sice prijemne, drzi, ale ten potisk je cinske kvality no... docela rychle bledne. Za plnou cenu je urcite nekupuj.
Lav tak treba nejake lodicky na sirsim podpatku? Pekne mival Vagabond.
baltik Já mám náročnou švagrovou a ještě si myslím, že se vkusem totálně rozcházíme. Většinou, když mi neporadí brácha, tak volím nepopulární poukázku. Zase pořád lepší než vyhozené peníze.
baltik Pangaia teplakovka je super napad! Nebo co nejaka kniha z Book therapy?
711990 knihy vubec :) tak ji dam poukazku na tu Pangaia, diky
baltik :D
baltik Co nějaké předplatné? Kromě časopisů se dá předplatit i káva nebo květiny. Nebo luxusní svíčka, aroma lampa nebo katalytická lampa, hezká váza...
baltik co vaza od Radua Crystal?
Lamicka to by se líbilo mně, ta váza! A k tomu předplatné na kytice z blízké květinové farmy. Ale kulatiny mám až za devět let, skoda ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.