"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
eM to by se mi taky libilo :)
Prosím, zde se ví vše. Co dělat s holuby, kterým se letos zalíbilo na naší terase..?? Nelze zastřešit ani zasíťovat, použití hrotů těžko, potřebovala bych jich asi mnoho metrů čtverečních. Bojí se těch zavěšených CD? Jako můžu je vyhánět, pokud jsem doma, ale pokud nejsem..? ![]()
Pavlena deratizaci
viktorka_od splavu a co udělá s holubem deratizátor? S holubem, který přilétá a odlétá, ale evidentně se mu tu líbí...?
Pavlena poinformuj se, za to nic nedas
viktorka_od splavuinformuju se na webu. udělají sítě, hroty, otrávené návnady, odchyt. Akorát to není to, co tady lze/pomůže.
Pavlena Me napadlo nachat zahnizdit a shodit jim dolu vejce nebo mladata. To uz je trochu kruty a navic, kdo ma vydrzet ten bordel? Nekdo tu v okoli ma na zabradli balkonu takovy ty tmavy makety vetsich ptaku, ale jestli je to odradi, netusim.
Pavlena no praveze pomuze, to litaji porad ti sami, ne kazdy den jini
Pavlena https://madbir.cz/produkty/sova-palena/
Pavlena prodavaji se makety dravych ptaku, stoji nejak kolem tisicovky.
Zavesis na lanko a mas klid.
Prosím, zde se ví vše. Co dělat s holuby, kterým se letos zalíbilo na naší terase..?? Nelze zastřešit ani zasíťovat, použití hrotů těžko, potřebovala bych jich asi mnoho metrů čtverečních. Bojí se těch zavěšených CD? Jako můžu je vyhánět, pokud jsem doma, ale pokud nejsem..?
Mám aktuálně stejnej problém! Hnízdo jsem jim vyhodila ale stejně jsem musela každou pikosekundu vyskakovat a vyhánět je znova... balkón zesranej... mam tady takový ty lavičky z Ikea do rohu, pod nima se jim to zdálo zjevně útulný... tak jsem tam nastavěla květináče vzhůru nohama (naštěstí jich mam dost), aby tam neměli místo - a ještě jsem pověsila dvě cédéčka a takovej ten plašič duchů bambusovej, co ve větru zvoní. Něco z toho zafungovalo anžto je už druhej den klid. Seděj naproti na lampě a jen blbě čuměj.
Jen se bojím že mi to zároveň vyhnalo i sýkorky, kterejm sypu do zavěšenýho košíčku loupanou slunečnici ![]()
Pavlena bohužel neporadím, jen nedoporučuji žádné makety ptaku, cd, draky... na vše si zvyknou. Mámě pomohlo až zaskleni balkonu. Ale zadne drastičtější metody, jako je deratizace nezkousela, tak to neposoudim.
Pavlena Lituju te, bydlela jsem taky v centru a uzila si svoje, zivy, mrtvy, zahnizdeny...a to jsem bydlela s kockou! Nejlepsi je tam proste co nejvic chodit, to abys dala vypoved, ale bylo to to jediny co fungovalo. Soused si poridil nejaky specialni gel, potrel tim zabradli a nejaky plochy, taky to pomohlo, ale za chvili se do toho lepil prach a peri, to nechces. :-/ Tak leda pobliz vysadit sokoly...
nonemy tak jsou to okřídlení potkani, hnus. tady je ob barák jeden starší asi už ne uplně mentálně v kondici pán začal vykrmovat - ne krmit ptáčky, ale vysloveně lákat a krmit holuby. všecko vůkol posraný, zbavit se jich bude problém. asi jako některé ne uplně mentálně v kondici starší dámy, které krmí potkany pod záminkou odkládání zbytků pro toulavé kočičky
"drastičtějším" metodám se určitě bránit nebudu, neb vím že jiný nefungujou
nonemy
jakto?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.