Lamicka To je ale čepýřník krásnej ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
mirajo bylo strašně vtipné ho pozorovat - vnitroblok je většinou plný dětí, tak měly instrukce dávat na něj pozor, jenže on jak se učil létat, tak chtěl za smečkou lidských mláďat a neustále je pronásledoval. Trochu jsme se báli, aby se neochočil, ale jak se naučil létat, tak zmizel.
Lamicka Přesně tak
Mláďata bývaj tak 2-4, loni dvě vyletěli úplně bez problémů a zůstal ten poslední jouda, co se strašně bál. Rodiče lítali kolem, my fandili u okna, a pořád se bálo vystartovat. To trvá tu chvíli a druhej den jsou pryč /díra od kamen v činžáku naproti/.
Holubi jsou strasny zlo, nam se furt snazej usadit naproti oknu do loznice - v Anglii je takovej debilni zvyk mit vsechno potrubi venku na zdi, a ta tlusta vodni trubka, co mame naproti oknu ma uz na sobe vrstvu holubich sr***k ani nevim kolik cm tlustou. Ale nejhorsi je to debilni "houkani", netusila jsem, jakej kraval to je, a to je v 5 rano fakt na palici. Ja na ne vzdycky vylitnu z toho okna, a kdyz se nehnou, hazim po nich ledovy kostky ![]()
Dru Ledový kostky ![]()
Lamicka Ten je super.
My jsme měli na domě holuby. Před třemi lety sem vsadili poštolky. Teď máme poštolky a holuby. Žijí spolu ve svornosti.
Můj tip jsou chrliče, to by mohlo pomoct.
My jsme měli na domě holuby. Před třemi lety sem vsadili poštolky. Teď máme poštolky a holuby. Žijí spolu ve svornosti.
Můj tip jsou chrliče, to by mohlo pomoct.
Připomíná to Haškovu Aféru s křečkem![]()
jerry
ale to je hezký!
Mha a bude je angažovat hlídka?
A vtipně teď si jeden pán v mistni fcb skupině velmi hlasitě stěžuje na instalaci plašicky na ptáky někde v sousedství. Prý to pouštějí od 5 ráno ![]()
Jestli tady chytim holuby, tak si mě fakt neprejte
Balkon je moje happy place.
Potřebuju vrátit legíny a zjistila jsem, že je to na Slovensko. Můžete mi poradit, jak to udělat nejlevněji, ale aby se to dalo dohledat. Přecejen cena je 1500. Ty ceny podle ceníku vidím nejnižší kolem 200
. Vůbec jsem nepoznala, že obchod je na Slovensku.
Renusatko a co Zasilkovna? Maji i doruceni na adresu
711990 Děkuji, to vypadá nadějně
, vůbec jsem to netušila. Minimálně na to kouknu. Jen abych to nevezla zase někde poslat přes půl Brna.
Renusatko zasilkovna ti to vezme kdekoliv, jen musíš mít tu jejich aplikaci, jinak tu zásilku nezadas.
Posta Slovensko je peklo, teď jsem platila postovne 140 Kč za daňové přiznání - takže několik papiru. Nechtěla tomu věřit ani pošťačka.
continuity Už jsem na to koukala, aplikaci zprovozňuju, zásilku můžu podat u baráku, takže toho využiju. A kdyby tu poštu postupně vytlačily, tak bych se ani nezlobila. To začíná být čím dál větší zlodějina a o bordelu, jaký tam mají, ani nemluvím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.