To vidím, ale fakt to nebyl záměr.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
V pohodě ![]()
prosíííím, nevie niekto, odkial sú tieto šaty? Veľmi nutne ich potrebujem a okrem reklamy ich neviem najst ![]()

Reklama vypada jak od F&F?
reklama je od Freeportu, ale je docela mozne, ze je to jenom reklamni fotka.
fikusum obecne prospiva malej kvetinac, rozhodne bych nepresazovala, ony navic nedelaji moc korenu do sirky - vetsinou to skonci tim, ze je tam spousta premokrene zeminy kolem, ve ktere nejsou koreny a nedela to dobrotu.
a zalevat teplou vodou (taky to vzdy nedodrzuji, ale dela jim dobre i 30C)
prosím vás, co jí je? a co to je za kytku? není ani suchá, ani přelitá, pohnojila jsem ji, a stejně je čím dál horší
všem ostatním, co tu mám, se dobře daří.
Já bych řekla, ze to je šáchor (papyrus). Zemina by mu neměla nikdy vyschnout. Mně taky vždycky zašel. Když jsem ho neusušila, dorazil ho kocour.
mně to nepřijde úplně jako šáchor, ale co to je, to nevím
šáchor jsem musela vyhodit, protože ty kočičí blicí seance po něm byly moc drastický
aha, tak to já zalívám právě tak, až je zemina skoro suchá, tak doleju. celkově kytky zalívám spíš méně. jiným to nevadí, tuhle jsem zdědila s kanceláří. no ještě zkusím zalívat víc, ale už ho asi nezachráním :( díky moc.
Vypadá jako přesvícená. Nestála na okně na slunci?
aha, já znám šáchor jako takovýto s vysokýma stonkama, každopádně bych se taky přikláněla k názoru, že to bude něco vodního
Když jsem si to teď zvětšila, ty listy jsou na šáchor asi fakt moc cikcak. Tak asi spíš ta palma, nejpravděpodobnější je Areca. Ta nečekaně taky potřebuje stálé vlhko. A nesnáší chlad a studenou vodu.
ne, stojí tak, že by na ni maximálně mohlo chvíli svítit nějaké západní slunce (když už nejsem v kanceláři), ale spíš na ni nesvítí vůbec.
A klasicky - světlo, ne však přímé slunce.
Mám problém, potrebujem e-shop s detskými topánkami s expresným dodaním. Existuje také niečo? Mám dieťa na liečení a potrebuje náhradné tenisky a v miestnych obchodoch sa ceny pohybujú okolo 150€, že najlacnejšie, čo našli, boli v nejakej superakcii za 59€, čo mi stále príde nehorázne.
nejrychlejší je na dobírku - to posílají hned
A to proc? Poslou to stejne rychle i kdyz jim zaplatim kartou napriklad
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí