Setkaly jste se někdo s tím, že by školka pořádala pro děti " školku u moře"? Z toho, co jsem pochopila, by mělo jet asi 30 dětí (3 - 5 let), 3 učitelky + doktor + dvě babičky (jako doprovod svým vnoučatům, ne jako pedagogický dozor) na tyden do Itálie, 14-16 hodin autobusem do nějakého areálu i s bazénem. Fakt si někdo troufne tam poslat svoje dítě? Jako já si pamatuju, že jsme na konci 1. třídy jezdili na školu v prirode, ale u takhle malých dětí mě to překvapilo. (Synovec jede s babičkou, tak ta se k němu postará, ale co ti ostatní?)
Zaslechla jsem o tom. A u tak malých dětí mi to přijde jako blbost. Chápu, že je fajn zaplnit apartmány někde v Bibione a podobně mimo hlavní sezónu, ale harcovat se tolik hodin tam a zpátky autobusem kvůli pár dní u bazénu, mi přijde jako minimální přínos pro ty děti. Navíc mimo sezónu může klidně těch pár dní propršet
Být učitelkou, tak tam zešílím a tu strašnou zodpovědnost bych na sebe nikdy nevzala. Tři učitelky na 30 takhle malých dětí někde u 800 km vzdáleného bazénu... Stačí, aby jedna musela lítat půl dne s jedním dítetem někde po doktorech (ne vždy stačí ten doktor-doprovod) a hned je jedna učitelka na 15 dětí.
Takže ne, svoje takhle malý dítě bych tam neposlala. Nejela bych ani jako doprovod, protože bych tam zešílela z tý zodpovědnosti za ostatní děti, to by mi nedalo starat se jen o to vlastní... strašná přestava jet na takovou akci. 
Haha... nad touhle fotku si úplně vzpomínám, jak mně se na školku v přírodě (na horách) nijak zvlášť nechtělo. Ale dalo se to vydržet.