"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 08. června 2017 17:25
Reakce na Noren:

To asi nebude otázka na Instagram, ale na fotobanku. Máte smlouvu? Nebo možná mají na stránkách nějaké podmínky použití. Záleží taky jakou licenci jste pořídili.

Offline Garfie
28592 příspěvků moje polička 08. června 2017 18:04
Reakce na Emerald:

No to je logické, ale teď právě jezdí na školy v přírodě i vesnické školy. Asi už je znečištění tak katastrofální, že čistý vzduch je jen v Itálii...

Offline Friga
2171 příspěvků moje polička 08. června 2017 18:56
Reakce na :

Myslite DanieluS? Pred nejakou dobou psala do siciho vlakna, ze se ji narodil druhy syn...

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 08. června 2017 18:59
Reakce na Potrefenáhusa:

to slyším prvně, že by někdo nechtěl na školu v přírodě, mně to tam přišlo super, skoro se to tam neučilo :-D My teda byli málokrát, ve školce tohle vůbec nebylo, ani žádný výlety a během základky jsme byli jen třikrát, ale i tak to bylo dobrý.

No, môj mladší napríklad nechce. Radšej sa zostane učiť s inou triedou. Zato staršia by šla aj na Mars.

Zo škôlky ma chytali desy, aj keď išli len tu niekam za humno, prvý rok som to ani malej nedovolila, ale ďalšie roky sa už nedala, tak u malého aspoň nemusím riešiť vlastú paniku. A tie módne Talianska, to bude vynález cestoviek, ktoré takéto pobyty ponúkajú. Ale zo škôlky som o tom ešte nepočula, až pri druhom stupni, A ani to nie som nadšená, nemám rada, keď je dieťa bezo mňa tak ďaleko, tobôž pri mori, kde sa fakt môže stať kadečo.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 08. června 2017 20:15

Sobotka ty volby chce fakt projet?

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 08. června 2017 21:21
Reakce na Mutziputzi:

Nebo naopak fakt vyhrát - třeba ho to u voličů zlidští.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 08. června 2017 21:28
Reakce na Mutziputzi:

Jeho syn rozhlašoval už před rokem, že se maminka s tatínkem budou rozvádět. 

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 08. června 2017 22:09
Reakce na Emerald:

Nebo naopak fakt vyhrát - třeba ho to u voličů zlidští.

Hm, tak to si vybral blbý "téma". Rozchod je osina v zádi, takže i když se s ním voliči ztotožní, libé pocity to v nich nevyvolá. Fotky s toitoikama a hříbátkama vedou. Každej známe ten pocit úlevy (po pár pivech) a malý žvýžátka taky zahřejou u srdce. Sorry jako.

Offline rozarka
4219 příspěvků moje polička 09. června 2017 20:52

Přemýšlím,zda je možné reklamovat mikinu,která byla asi 4x nošená a je plná žmolků. Odranila jsem je a další den vypadala jak od popelnic. Ke všemu jsem ji mírně zúžila,protože aby synovy nebyla krátká,musí mít největší velikost a ta je zas široká. 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 09. června 2017 21:26
Reakce na rozarka:

tak presitou vec bych asi reklamovat nesla.. odkud je?

Offline rozarka
4219 příspěvků moje polička 10. června 2017 09:27

Tak celou jsem ji nepřešívala  ,ale od zapěstí k bokům jsem ji projela overlokem. Kdybych neupravovala,nemohla bych sama nosit nic,kalhoty mi bývají dlouhé,s mými chlapeckými boky široké,rukávy mívám k prstům...Někdy se vada neprojeví u prvního přeprání,tak bych chodila jak Zilvar z chudobince,všechno ohrnuté.

Kde ji kluk koupil,nevím,stála přes dvojku,to bych čekala,že se nebude chovat jako z tržnice.

Offline 999
19832 příspěvků moje polička 10. června 2017 09:52

Já mám se školkami v přírodě zkušenost z druhé strany. Moje tchýně byla učitelka v jedné pražské MŠ a jezdili s dětmi do Krkonoš. Jednou jim jeden klouček začal po příjezdu na místo zvracet ( řekl, že mu bylo špatně už doma, ale maminka řekla, že musí jet), následoval průjem, klasická střevní viróza, kterou nakazil asi  dvacet sedm dětí z třiceti... Učitelky začaly obvolávat rodiče, aby si přijeli pro děti, ale téměř všichni odmítli... Nakonec všechny děti nocovaly na zemi v umývárnách, střídaly se kolem záchodů, prostě horor...

Kdo viděl dítě schvácené střevní chřipkou nepochopí... Rodiče si prostě počkali, až jim za týden dovezou domů uzdravené děti.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 10. června 2017 10:04
Reakce na 999:

rodice si pro ne neprijeli??to je sila tedy.

Offline Mulen
5033 příspěvků moje polička 10. června 2017 10:13
Reakce na 999:

Doufám,že se po téhle zkušenosti s rodiči učitelky na nějaké školky v přírodě vyprdly. To je strašný... A ta matka původce toho všeho, to nepochopím...

Jinak my podepisujem jakési prohlášení o bezinfekčnosti, ale netuším, co by se stalo, kdybychom to podepsali nepravdivě. 

Offline 999
19832 příspěvků moje polička 10. června 2017 10:24
Reakce na Zarinya:

Ne, nepřijeli. Argumenty od nedostanu volno v práci až po chtěli jsme si s manželem udělat hezký týden, když tu nemáme dítě... 

Navíc to byly malé děti, ne předškoláci... Fakt nepochopím.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 10. června 2017 10:27
Reakce na 999:

ja to taky nechapu.Tohle fakt ne.

Offline 999
19832 příspěvků moje polička 10. června 2017 10:28
Reakce na Mulen:

Já tu právní stránku věci neznám, nevím, jak to řešili...

Svou tchýni budu navždy obdivovat, když po podobných zážitcích ve školním roce na prázdniny sebrala vnoučata ( i předškolního věku) a odletěla s nima třeba na tři týdny do Řecka .

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 10. června 2017 12:16

to je otresny, ze neprijeli nasi by tam pro me dosli treba po svych, kdyby nebyla jina moznost a nekdo argumentuje tim, ze si chtel udelat pekny tyden, to je sila. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 10. června 2017 12:23
Reakce na 999:

To je příšerný, úplně nepochopitelný. Dítě je někde nemocný, trpí, brečí a já si chci udělat hezkej večer, tak ho tam nechám, ať si to odtrpí samo?! Tyjo, mně se chce úplně brečet za ty děti.