Mám chuť nasadil bambus. Manžel s chlapíkem, co nám vertikutoval trávník, zastřihli v březnu moje oblíbené keře tak, že teprv teď obrostly. Bambus na ně, ten by se nedal!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Přijeď, vykopu ti ho :-). Ale zítra už bude mít 7 metrů...![]()
Sousedi mají teda asi nějaký zakrslý druh, kouká jim to přes zeď, odhaduju to tak na 4 metry. Přežívá to i v mrazech, potvora.
Teď jsme se s manželem dohodli, že to riskneme a necháme vyrůst :-). Pokud to opravdu doroste 40 metrů vyfotím... Možná i třicet :-)
já to dělám tak, že si je s ctrl otevřu postupně do nových záložek a ty pak zavřu. je to nejeefektivnejsi
Vy jste zlatá, děkuji za tip!
Sedmilhářky. Myslím, že by to mohlo splňovat požadavky.
díky, no áno, splňuje to požiadavky, len som to už bohužiaľ videla ![]()
Jejda, asi chci bambus. Nasazim to kolem vsech stavbicek, ktery nesmim z pietnich duvodu zbourat. A mozna bych nemusela ani delat ty plotovy dilce?
To nemusela, protože to nejenom roste, ale i sílí
. Fakt jsem v životě nic podobnýho neviděla...
A jak se tam ten bambus vlastně vzal?
to by tiež šlo. ďakujem
On se v té naší zahradě taky vyskytuje nějaký zakrslý druh... Ale fakt malý. A my před týdnem odjeli na víkend a když jsme se vrátili, tak kolem terasy vyrostl tenhle mutant
. Fakt za tři dny výška dva metry... Za další čtyři je to šest...Uřízli jsme je ty, které prorostly škvírami v terase. Vím, že bychom to měli zlikvidovat, ale jsme fakt zvědaví, kam to může vyrůst. Snad to moc neztvrdne, aby to šlo uříznout.
Budete chodit ven s mačetou.
Asi ten zakrslý zmutoval nebo se odmutoval do své původní podoby. ![]()
PS: Chtělo by to fotodokumentaci. ![]()
Hrozně blbě se to fotí, tak jen kousek... Celkem jich je asi 10 kolem terasy
.
Za tři týdny 2 metry je teda skoro strašidelný, když se teď najednou přestanete ozývat, tak asi budeme tušit, co se stalo :-D.
pockaj, ja som pochopila, ze za 4 dny 6metru.
Tohle asi za 10 dní... Na fotce to ještě není celé
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí