Nepoužíval se v Asii bambus na mučení zajatců?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Jinak se teda úplně děsím toho počtu lidí, co tam měli bydlet... Prohledávání bytů těm hasičům fakt nezávidím. Doufám, že většina z obyvatel někam utekla a ještě se nikde nenahlásila.
Nečtu česká média, ale tady se mluví taky o tom, že hořet začalo kolem půlnoci a hasiče někdo zavolal až v jednu - to už je docela slušná doba na to, aby se oheň rozšířil...
Jsem ráda dámy, že vás akce bambus pobavila, tak to ještě neuříznu, uvidíme, kam to vyroste
.
Ty jsi vyloženě dobrák od kosti, když na tu Karoleena tak myslíš. Nastuduju, jak se to množí a můžu začít nabízet...
nevím, ale podle vývoje kauzy "bambus999" bych tomu klidně věřila :-)
Ne, já jsem na té druhé straně kopce, blíž k Hradu :-).
je bez záchodu do pátku, věřím, že to hravě dáte
Ne, já jsem na té druhé straně kopce, blíž k Hradu :-).
no, teď mě teda napadaj samý nepěkný myšlenky, v kterejch hraje bambus důležitou roli :-D kdyby ses dlouho neozejvala, kam ti máme nosit buchty za protistátní činnost?
Metr za den, v pohodě...![]()
To teda od tebe vůbec není pěkný... :-)
Tak to budu brát jako svůj soukromý kvíz...![]()
Pouzival...zajatce posadili nad pomalu rostouci vyhonek bambusu (ten, co roste 20cm za den) a nechali to tak... Bambus jim prorostl. Mnam.
hele, kdybys ten bambus nenápadně nasměrovala správným směrem... a celej zámek, tedy hrad, by na 100 let zarostl bambusovým houštím...
Jsem ráda dámy, že vás akce bambus pobavila, tak to ještě neuříznu, uvidíme, kam to vyroste
.
s tim rezanim bacha, krome toho, ze jak pise RoSa se opravdu pouzival k muceni, tak na ture do asijske dzungle nam mistni pruvodce vypravel, kolik lidi rocne umre pri sekani bambusu. Ty stonky jsou velmi ostre a na nekoho mene sikovneho obcas spadnou tak, ze ho proste "prefiknou" ![]()
Jinak ultraobri bambus jsem videla v Japonsku, o co mensi Japonci, o to vetsi bambus asi.
Ani nevíš, jak ráda... Ale ono to roste jen nahoru, dnes jsem si chvíli pohrávala s myšlenkou, že by nám to mohlo tu terasu zastřešit, ale při jakémkoliv směrování t praská...:-(
Kolik tak měly ty stvoly v průměru?
to tezko odhadu, vic nez na tve fotce, ale co hlavne, byly brutalne vysokanske
Já jsem to hledala a přišlo mi na některých fotkách, že odhadem klidně 7 i více centimetrů...
jo tak to urcite ano, to ikdyz jsem jela okolo, a fakt uz to nedokazu zpetne odhadnout a ani jsem nemela cas si to nejak detailne prohlizet, jsem videla, ze jsou ty stonky tuste, byly to spis kminky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí