Musím odhadnout, kdy končí legrace a zlikvidovat to ještě předtím, než se z toho stanou ty kmínky...
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
no v kazdem pripade je to zajimave a jsem zvedava, co vam tam nakonec vyroste, to tempo je uplne desive.
Z letadla to vypadalo jako přerostlé kapradí, z lanovky jako trochu větší kapradí... a pak si k tomu stoupnete a je to táááákhle veliký... co to je? ![]()

Ono to při likvidaci bude chtít taky trochu kopat. Jestli to roste jako tráva i pod zemí, jako že jo, bude to mít dost houževnaté kořeny, ne-li oddénky.
Kmínek v průřezu
Pouzival...zajatce posadili nad pomalu rostouci vyhonek bambusu (ten, co roste 20cm za den) a nechali to tak... Bambus jim prorostl. Mnam.
To je poměrně známý... ale já jsem k tomu četla i nějakej elaborátek botanikův, kterej pravil, že je to nesmysl, protože rostlina před překážkou prostě vždycky uhne ![]()
ta rostlinka "kari" vypadá dost jako rozmarýn, a ten je teda potřeba používat hodně s rozvahou, je strašně výraznej, obzvlášť pro lidi co tu chuť úplně nevyhledávají, tak jestli je to něco podobnýho možná je háček v tom množství
Neco pomalu rostouciho urcite ano..
že se k tomu ještě vracíme: tu "kari-rostlinku" mám na zahradě... je z toho fajn čaj pro žlučníkáře
tak to musí být chuťovka:DDD
prej to ale pomáhá... každopádně je hořká
jojo právě, věci na žlučník jsou joo hořký (mňam:-)
Žlučníkářův trest za rozežranost ![]()
mám ti nasušit?
Určitě. Já ti s tím pak podpálím barák.
Treba rceni, slysi travu rust - ve vasi domacnosti nabude doslovneho vyznamu. Dyt to musi byt skoro rachot, jak to rychle roste ![]()
ne nutne:-) ale otazka asi na continuity nebo kohokoliv dalsiho: monitoring cinnosti zamestnancu na zarizeni zamestnavatele. co a jak probiha (neptam se na ne/legalnost)?
- pc ve firemni siti je jasny
- notebook odesle nasbirana data po pripojeni k firemni siti, predpokladam
- smartphone? rekneme soukromy pristroj s firemni sim?
Přes oddenky se to právě množí. A hodně, hodně daleko. To, co máme doma, roste jen do tří, možná pěti metrů, ale přes oddenky se klidně objeví o dva až tři metry dál.
Naštěstí ne, ty co prorostly terasou jsem uřízla a ty okraje rozšmikala zahradní ma nůžkama a neroste to :-).
Ty mi dáváš :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí