viktorka_od splavu Normálně 50. Dělají se standardně 25m a 50m:-D Zas at z těch dětí nedělají blbouny:-D
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja Jsi nikdy nebyla v Podolí? Tam mají bazén 33 m ;o)
Když se tam nepíše v Podolí, tak už zbývá jen padesátka
.
viktorka_od splavu 42 jestli správně počítám.
continuity a postup? my jsme se dopracovali až ke kvadratickým rovnicím a vyšla nám nějaká blbost:-(
continuity Vyslo mi to stejne, Cermat vyrabi atypicky bazeny
. Ale chtela jsem psat tajnym pismem, kdyz to byl ukol pro tebe, a to neumim. Poradite nekdo?
viktorka_od splavu Rovnice to byly, ale ktere se jmenuji kvadraticke, to uz si nepamatuju. ![]()
mirajo musíš nastavit barvu písma bílou a dát bílé pozadí. Asi to bude fungovat i s jinou barvou vlastně :)
žluťásek dekuju!
mirajo tohle je nejlepší způsob, jak si zajistit, aby si tvou zprávu přečetli všichni a nikdo ji nepreskocil ![]()
viktorka_od splavu pro ty dvě střetávky vyjdou dvě rovnice o třech neznámých. ( Délka bazenu a dvě rychlosti plavců). Ale ty dve rychlosti jsou v obou rovnicích ve stejném poměru, takže to lze spočítat.
Resp. drahy, které uplavaly jsou pokaždé ve stejném poměru .

mirajo kvadratická rovnice jsou, když je tam neznámá na druhou. Jsou na to nějaké vzorečky, už jsem to dávno zapomněla, tady jsem se dopočítala i bez toho.
Ale kvadratickou rovnici by mohl maturant zvládnout.
DruI Nene, tam jsem byla asi tak stokrát:-D Sakraprace:-D a ještě jsem z toho podolskyho vycházela, že jeden má 50 a druhej 25. Jakej měl 33? Ten letní nesportovní?
viktorka_od splavu Normálně 50. Dělají se standardně 25m a 50m:-D Zas at z těch dětí nedělají blbouny:-D
to se na Cermatu dost kritizuje, že ty úlohy nejsou ze života. Bych tam dala rybník ![]()
žluťásek Kdyz cenzuru, tak jedine rafinovanou!![]()
continuityTy to mas tak dobre jednoduchy, ja se k tomu dopinozim, ale rovnic jak...Vsak z matiky nemam ani maturitu![]()
continuity Nebo žádala aby to vyšlo 50!;-))
mirajo no hele... Jak bych to.... Já se k tomu dopinozila složite, abych pak zjistila, že to jde i jednoduše, kdyby člověk nejdřív trochu popřemýšlel.
continuity Tam je vitr![]()
mirajo jseš stejne dobrá, jestli je tvůj obor, co si myslím. Já mám z matiky několik/hodně zkoušek na VS (cca 12) a všechno (!) se mi z té palice už vyparilo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.