continuity Me rovnice uklidnujou. Asi jako razeni v aute![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja Ten venkovní se skokanským můstkem. A já tam teda vždycky chodila nejradši v zimě, protože ho vyhřívají a je to strašně příjemné v něm v zimě venku plavat (a proto taky vím, kolik měří, protože jsem si počítala, kolik uplavu ;o)
DruI No vidíš to, já si to nikdy nepočítala;-). Taky jsem tam chodila v zimě a pak do toho vířivého bazénku;-)
continuity já nedávno zjistila, že neumí odčítat pod sebou. Naštěstí jsem to zvládla z paměti
Je hrozné, jak se ty vědomosti ztrácí.
Mně to taky vyšlo stejně a došla jsem ke stejné rovnici, ještě to se mnou není tak zlý.
slniecko Na mne se jedny hedvábné z COS taky uměj dost lepit.
Karja ten atypický bazén v Podolí je bazén na vodní pólo, 33x21, to jsou soutěžní rozměry :)
continuity diky!
2 plavci skočí do bazénu, urči, jestli to bylo v Podolí. Tady se ví vsechno
to je na parfu nejlepsi![]()
Když jste u těch bazénů.. kdo to spočítá s touhle variantou ![]()

Akras Díky, to jsem nevěděla. Ještě by mě zajímalo, zda pólo řeší tu rozdílnou hloubku pod věží a naproti, jaká je vlastně minimální hloubka bazénu pro vodní pólo?
andulka01 mám pocit, že dva a půl, hraje se i v olympijských plaveckých bazénech a tam větší hloubka nebývá
A dost často jsou to zároveň skokanský, takže na jedné straně pět a na druhé 2,5-3
Jsem nejak zapomnela vratit saty do Answear, teda myslela jsem si, ze 30 dni jeste neubehlo... Nemate nekdo zkusenost, jestli to vezmou i pozdeji?
Po letech uderilo brutalni PMS, nepoznala jsem to a ten propad nalady byl moc moc kruty. Muzu si nasadit pupalku nebo jine bylinky, neovlivni nejak horm.telisko? Beru vsechny rady.
Roji se mi v byte mravenci s kridly - co to ma proboha byt!? Ja si vzdycky myslela, ze kridla ma jen mravenci matka, ale tehle je hafo, to snad nemuzou byt vsechno mravenci matky!? ![]()
MP Marge křídla mají, když zakládají novou kolonii, ne jen matka. Pak jim odpadnou.
MP Marge křídla mají, když zakládají novou kolonii, ne jen matka. Pak jim odpadnou.
No moment, takze to znamena, ze se tady chteji usadit a zalozit kolonii!?
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.