MP Marge při rojení toho moc přírodního nejspíš nepomůže. (Biolitový pohřeb v režii continuity je teda top
). Pokud bys věděla, že mají cestičku odněkud někam, vysypala bych jí a všechna místa, kde se vyskytujou, skořicí. Nemám vyzkoušeno, jen jsem to mnohokrát četla. Skutečně nestášní intenzivní aroma. S tou levandulí nevím...
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
marieu S tou levanduli jsem to jen tak placla jako priklad!
Skorici doma mam, ale nevsimla jsem si zadnych cesticek - poletuji tak nejak vsude ![]()
Garfie Vida, rok 2019! My meli doma jine vydani. To by me zajimalo, jestli bylo starsi nebo mladsi ![]()
Jinak podobne si to je fakt neskutecne! Maminka knihovnice zjistila, ze Sekora zacal publikovat mnohem pozdeji, cimz se utvrdila v presvedceni, ze to obslehnul.
MP Marge Na mravence jedině hřebíček, na něj nenechám dopustit. Nasypat do cestiček. Když ho bude dost, tak by vůně mohla odradit i ty létající.
brrr Rozemletej?
Ale ty cesticky fakt nemuzu vypozorovat...
Garfie U přijímaček na biologii na UK se jeden zkoušející podivoval nad základní neznalostí "prosim vás, copak vy jste nečetla Sekoru?!"
Garfie Hais Týnecký takových zvířátkových knih pro děti napsal spoustu. Dnes už asi moc čitelné nejsou, jsou hodně poučovací (profesor Chrobák), ale ve své době byl velmi oblíbený.
A ani on nebyl jediný, kdo v té době něco podobného psal, dětských knih se zvířecími hrdiny bylo spousta, hodně i přeložených třeba z němčiny, ti další autoři už dávno zapadli.
Jako dítě jsem četla starou knížku o rodině zajíčků, ťuťu ňuňu, námluvy, hnízdo, mláďátka...a přišel podzim. A hony. Já tak brečela.
MP Marge Celý. Měli jsme je teď v koupelně (lezoucí) a stačila jedna noc.
Sweet Potato jéé, já měla ještě po rodičích doma (a možná i pro prarodičích) knížky Kvikova rodina (o veverkách) a Ježka Pícháčka, to byli moji favoriti. ![]()
Sweet Potato Já si ty jeho knihy teď prohlížela a myslím, že jsem taky něco četla, ale vybavuju si to úplně matně, určitě jsme to neměli doma, spíš z knihovny, nebo na prázdninách na chalupě, tam byla spousta knih ještě po babičce...
MP Marge To je 1919, tak to jste měli možná mladší?
MP Marge pry pomaha jedla soda, sezerou ji, nafouknou se a chcipnou. Meli by ji i zanest do hnizda a zlikvidovat se vsichni. Nezkousela jsem.
A diky Pribehum vcelich medvidku a Ferdovi jsem v osmicce excelovala v prirodopisne olympiade. Ucitelka mi neverila, ze jsem jen koukala na vecernicky a cetla Sekuru a hmyz me jinak vubec nezajima ![]()
MP Marge pry pomaha jedla soda, sezerou ji, nafouknou se a chcipnou. Meli by ji i zanest do hnizda a zlikvidovat se vsichni. Nezkousela jsem.
No ale ja je nechci zabit!!! ![]()
MP Marge Celý. Měli jsme je teď v koupelně (lezoucí) a stačila jedna noc.
Hm, to nemam, ale pokud bude treba, sezenu - rozhodne lepsi nez biolit!
Koukam, ze dnes rano uz tu skoro zadni nejsou, tak mozna se jim tady prece jen nelibilo!?
MP Marge To je 1919, tak to jste měli možná mladší?
Mozna jo, zeptam se maminky, porad celou tu serii doma ma. Dostali jsme to ja s brachou jako deti od dedecka s tatinkovy strany, pry to v detstvi byly jeho oblibene knizky.
Evaeva Všechno, co napsal Sekora ve Ferdovi je pravda! ;-) V přírodopisu se s jeho základem dá vystačit docela dlouho...
Fakt? A co brouk Pytlík?
Kan Copak ty v reálu žádného neznáš?
Někde jsem četla, že byl zřejmě jedinou smyšlenou postavou, i když se trochu nabízí ti dřevokazní brouci...ale zato vlastnosti mu vtisknul dokonalé!
nevite, ma Gardenista otevreno kazdy vikend? jde mi o ten pristi... mozna andulka01 by vedela nebo kdokoliv jiny... diky
jinx Víkendy jen výjimečně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.