continuity Tý bránici celkem věřím, když jsem laborovala s refluxem, nepomáhala dieta, nepomáhaly léky, každou chvíli jsem cítila, jak se jícen otvírá a buble to nahoru. Kromě zklidnění a ubrání na pracovním tempu (tj. méně hodin shrbená nad komplem) a hospitalizaci kvůli transfúzi (natažená se zvýšenými zády) myslím, že pomohlo pak letní několikaměsíční plavání třikrát za týden, pomalý prsa s dýcháním do vody.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Zina no a pak se zjistí, že máš zablokovaný takový sval v břiše, protože ten se upíná na pánevní dno, pak jde kolem kyčle a končí u bránice.
Takže mne sáhla do podbřišku a bolelo mne pod žebrami. Říkala, že to se popisuje v knížkách, ale málokdo na tu dráhu tak výraznou jako já.
Takže já už v tech učebnicích asi jsem.
Janulik03 no to i mohly, závisí kolik si toho brala. Já bych zas ve všem nehledal hřebík, jen protože držím v ruce kladivo.
continuity no moc nie , myslim ze vela znesiem bez tlmenia tak som brala polovicu toho co mi odporucila.
Po prasknutom vrede a inych problemoch si davam sakra pozor kolko do seba naperiem liekov.
No ale to mi nebrani zozrat kopu sladkosti ![]()
marieu podívej se na značku KOSS. Máme na doporučení kamaráda, hudebního fajnšmekra, model Porta Pro (4x
). Já teda použivala ne na hudbu, ale na poslech angličtiny, abych dobře rozuměla. Dá se s nimi pohybovat i venku, protože úplně netlumí vnější zvuky, ale já venku nepoužívám a u dětí to nerada vidím.
edit: ty Porta Pro nejsou na studiový poslech muziky, ale dobrá kvalita na běžné použití, když potřebuješ slyšet zvonek, nebo ječící děti.
Janulik03To urcite muze byt i leky na bolest, za vsim samozrejme nehledat primarne pater
, to by se prosvihlo nemoci. Ono to bohuzel funguje i obracene, nemocnej organ uvnitr se muze promitat do nejakeho segmentu v zadech. Jen, ze i takova moznost tu je.
Tyjo ja doufam, ze presne neco takovyho pujde napasovat na ty moje brnici zada a vyresi se to navstevou fyzioterapeuta Dneska jsem byla na rezonanci a jsem zelena strachy, dokud nebudu vedet vysledky. V tom tunelu jsem celejch 45 minut myslela jen na to, koho znam kdo umrel mladej![]()
711990drzim palce. ![]()
711990 tlapkam a neboj, bude to nejaka blbost..!! ![]()
711990 dej vedet co zjistili , mela jsem stejne myslenky. Kdyby to bylo zly tak uz volali.
Catherinne Dermatologicu pouzivala kosmeticka, ke ktere jsem kdysi chodila. Mela jsem i par pripravku, vesmes fajn, ale k nicemu jsem se nevratila.
continuity Pavlena Antje diky! No snad me objednaj brzo, nebo mi jebne uz
711990 když tam něco vazneho najdou, tak se ozvou hned.
Pokud na něco špatného, tak bych asi myslela na vyhrezlou plotýnku, co je taky hodně nepříjemný, ale řešitelný.
AprilTwelve můžu se zeptat, co Ti pomohlo? Dieta bez cukru? Tak jsem jedla rok a nepomohlo to.
Mirka na začátku to byla kombinace te diety bez cukru a mouky a leku, co jsem dostala. byli to pilule asi tři nebo čtyři a braly se snad po dvou týdnech jedna. Bylo to před skoro 5 lety, tak uz si to úplně nepamatuji (bohužel ani název toho leku), ale byla to nějaká antimykotika. A pak takové ty protikvasinkove přípravky typu grepavit a česnek a tak. žádný alkohol. Omezené i mléčné výrobky. A fakt to zabralo. Není to teda úplně snadný, sešlo se mi to na Vánoce a neměla jsem ani kousek cukroví tehdy. Ale já z těch opakovaných gynekologických mykoz a dalších potizi byla úplně vyřízena. Tu léčbu dietou jsem si musela nastudovat sama. Když zadáš do Googlu protikvasinkovou dietu, tak mas o zábavu postaráno. Občas se teda nějaké potíže znovu objeví a tak je jasný, že jsem polevila a je třeba zase dávat na ty cukry bacha. Takže je to na furt, ale dá ses tím žít v klidu. Jen ta fáze te diety je docela mazec. Jo a měla jsem u toho cukrovou chřipku, kterou bych nikomu nevěřila, kdybych si tím sama neprošla.
711990
Držím palce.
mirajo dokonce když jsem si tehdy hledala tu gastroskopii, tak na mě vyskakovaly nějaké kurzy bráničního dýchání. Já tomu věřím, že to může souviset, když se bránice podílí na tom celým systému.
Já jsem si léta myslela, že mám zablokované řebra. A ta fyzioterapeutka, když jsem ji popsala ty moje potíže, řekla, že to je skoro jistě bránice. A taky to pomohlo. Dokonce i na migrény. Horší je, že má občas tentende to tuhnout zpátky a paní ma ted dva mesice studijní volno.
Prosimtě, a ten pocit zablokovanejch žeber jsi měla na obou stranách? Já mám při delším předklonu (typicky když si dělám pedikuru apod.) pocit, že mi poslední levý žebro proráží břicho (nebo něco co je pod ním), ale jen na tý jedný straně. No musím všeho nechat a pořádně se protáhnout, zvednout ruce...
Je to prkotina, se kterou se mi nechce pobíhat po špitále a ani na to nemam čas... bránice by mě ve snu nenapadla. Ale tady se ví všecko ![]()
barbucha já to mám s pravým! A kdybych se nenarovnala, chytla by mě tam křeč. Coz je dost příšerný zážitek.
Neurolozka mi řekla, když jsem měla zánět mezizebernich nervů (vše v této souvislosti), že je to od toho, jak mě tam v těhotenství kopaly obě děti. Ano, po víc než dvaceti letech to poznala na první pohled, jak jsem ji to místo ukázala.
Nechápu, ale u mě to tuto souvislost asi mělo/má.
Jo, bolí to (hryže nebo bodá) jak sviň! Tak že by haranti za to mohli? Nedivila bych se ![]()
barbucha mě to bolelo jak kdybych měla infarkt, celý hrudník, ani nadechnout jsem se nemohla, spouštěč neznámý, klidně v noci. Odblokování reber pomohlo vzdy na chvíli, ale ty cviky na uvolnění bránice pomozou hned.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.