Jinak u me ty kvasinky byly spojene s vysokym stresem v praci. Jak zmizel, zmizely i ty potvory. Trvalo to dlouho, nez jsem na to prisla :( a potvrzuji co pise AprilTwelve ze doktori to zlehcuji a casto neresi.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Lamicka jo, ten stres můžu potvrdit taky. A u těch doktorů jsem měla dojem, jako by to snad ani neznali. Prostě nezájem a nemůže to být ono. Když je to zejmena gynekologický problém, tak to přeci není možné vyřešit jídlem. Hodně mě to tehdy zklamalo.
nevíte, proč není k sehnání kořenová petržel? Byla jsem v Globusu, Bille i Lidlu... na Rohlíku ji sice vidím, ale dělat objednávku jen kvůli petrželi se mi nechce ![]()
SunEclipse v pátek lidl na Barrandově petržel normálně vedl, asi jsi měla jen smůlu.
SunEclipse To je prostě smůla. Já ji tenhle týden kupovala dvakrát a vždycky měli pěknou. Že seš to ty, co chodí nakupovat večer? No to bude ono!
Makara pozdě, ale přece: děkuju za tip na sluchátka. Při svý povaze z toho nakonec bude projekt s nekonečnou průzkumnou přípravou ![]()
marieu to mi povídej, nerozhodnost je mý druhý jméno. Ale už se učím si zjednodušovat život. Takže když něčemu fakt nerozumím (třeba ty sluchátka, nebo kolo, nebo auto
), a někdo důvěryhodný mi poradí, tak nepřemýšlím a objednám. Teda u auta jsem měla kompetenci vybrat barvu, tak se dvakrát měnila objednávka
.
Makara já jsem děsná, nakonec to vždycky končí zničujícím samostudiem, na který prostě nemám čas ![]()
Proč některé mince propadávají automatem? Myslela jsem, že odměřuje váhu, škrábátko je úplněně na houby, nic neškrábe, nic neřeší. Díky.
Nemáte nápad, kde hledat odpovědi?

Sweet Potato zkusila bych ministerstvo zahranicnich veci
Sweet Potato Možno pomôže toto: prieskum brexit. A skúsila by som pozrieť stránky univerzít, kde sa študuje politológia či medzinárodné vzťahy, mohli by tam mať literatúru či záverečné práce k danej téme.
dorota Díky.
mám si udělat zbroják? :) mám možnost, střílím ráda, když se k tomu nějak dostanu...na druhou stranu, proč?
mitford sister Máš. Tím neříkám, že máš nosit zbraň. Minimálně budeš poučeným občasným uživatelem. A v CZ je získání zbrojáku velmi dobře nastaveno, nedostane ho každej magor.
mitford sister ano urcite. za me se hodi kazda dovednost.
andulka01 viktorka_od splavu díky, jen aby mě pak nezverbovali :) ještě se rozmýšlím, je s tím nějaký papírování a tak (potvrzení od doktora) a já jsem na tohle nebetyčně líná, plus termíny té nabídky, která se mi dostala
Lamicka my mame tranzita, ale multas jsem ridila a v pohode:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.