AprilTwelve Já jsem před pár lety skoro rok držela bez mouky, cukru a mléčných výrobků (kvůli vleklým gynekologickým obtížím a pomohlo to) a ten cukr byl z toho nejhorší, ten je fakt skoro ve všem.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Zina jo to potvrzuju, cukr je nejhorší a fakt je skoro ve všem. naučila jsem se kupovat fakt jen vůbec nebo jen málo průmyslové zpracovany potraviny a kolikrát člověk třeba v supermarketu nemá co koupit a uplne zírá, jak je to plný něčeho, co se vlastně nedá jíst.
AprilTwelve Díky moc! Nízkosacharidovou dietu, tedy spíš stravování, jsem držela rok, žádná mouka, cukr, ovoce, sacharidy cca do 50 g denně. Nezhubla jsem a vybodla jsem se na to. Nepozorovala jsem ani zlepšení, ani pak zhoršení. Mykózy obecně nemám, tak se obávám, že to taky moje diagnóza nebude. Cukrová chřipka, jo, dva měsíce mi bylo špatně, bolesti hlavy, strašná zima, stav "kocovina".
edit - přesně tak, kam jsem se hnula, všude s sebou vlastní svačinky, popř. studený oběd.
Mirka AprilTwelve co je cukrova chripka?
Mně níkosacharidové stravování vyhovovalo kvůli stabilnější hladině cukru. Mívám hlady a v mládí hypoglykemické stavy. Tak to se zlepšilo.
Ne. Já to nebyla. To asi spíš Renusatko.
Mirka ahha to teda nebudem riskovat ![]()
Janulik03 jj, Mirka odpověděla za mě.
wendulka promiň
Prosim kdo znate znacku Gant, jak u nich sedi velikosti?
711990 bude to dobry ![]()
O nebezpečnosti jsem asi nikdy nepsala, ale ani o prospěšnosti. Pokud člověk vyřadí sacharidy ze zdravotních důvodů, tak je to jiné, ale jinak to neuznávám. Nakonec dieta bez sacharidů byla vytvořena na snížní činnosti mozku u některých onemocnění psychického původu (schyzofrenie) a onemocnění mozku (epilepsie).
Restrikce sacharidů teda přináší i rizika, pokles vlákniny, vyklesání glykogenu a retinované vody. Může i rychle poklesnout hmotnost a změnit se postava, ale nejedná se o tuk. Taky je rozdíl, jestli vysadím jen sacharidy bez jakékoliv znalosti, jak co nahradit a nebo jestli se o to určitou dobu zajímám a něco o tom vím.
Renusatko to je zajímavé.
Velmi s tebou souhlasím. A ještě bych dodala, že nejsou sacharidy jako sacharidy. Když člověk vyřadí ty jednoduché, tak je to asi prospěšné, ale všechny? Poprvé teď slyším, že protikvasinková dieta znamená vyřadit všechny sacharidy. Doteď jsem vždy četla, že jednoduché cukry.
Tělo si ty sacharidy stejne vždy nějak vyrobí, protože je nutně potřebuje pro mozek, nízké glykémie jsou bezprostredne život ohrožující.
continuity nejdriv se zkousi vysadit jednoduche cukry pri vaznejsich formach vsechny sacharidy. Z vlastni zkusenosti vim, ze to hodne pomaha. Staci pak malo a zase se to vsechno rozjede.
continuity já jsem pod sacharidy myslela hlavne jednoduché cukry. špatně jsem se vyjádřila, to se omlouvám. s vyrazenim sacharidů komplet zkušenosti nemám. ale jak píše Lamicka, někdy jen ty jednoduche cukry nestačí. a je pravda, že za rovnováha je hodně křehká.
Antjemam z gantu jen par vršků, u kterych bych rekla, ze odpovidaji me bezne velikosti. Jsem na rozhrani dvou velikosti a od nich beru tu mensi. U kalhot a sukni ale netusim.
Mirka 50g
. Dalo se to prezit? Ja mela tusim 200 nebo 250 a uz tam jsem mela pocit, ze nic nemuzu.
Gatita dekuju, uz je to vyprodane![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.