Před pár lety jsem měla reflux, na ORL mi doktor udělal gastroskopi, prý mám v krku jezírko hlenů. Brala jsem léky, dodržovala režimová opatření a přesto stav trval asi dva roky. Přes den nic, problém byl když jsem šla spát. Měla jsem panickou ataku, pocit, že se udusím. Pak mi doktorka dala Ventolin, byla to moje berlička. Nikdy jsem ho nepoužila, ale spát jsem bez něj nešla. Je to už pár let a vzpomínám na to jak na zlý sen.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Tak Betty já to mám podobně, když si lehnu, je to hodně nepříjemný pocit, že se mi ten krk jednou ucpe. Je to v podstatě taková blbost a asi se to odbourává docela těžko, jak vidím. ![]()
viktorka_od splavu kamaradce pomahaly tejpy, jako uleva nez ji to odoperovali.
Lamicka ono to neboli, takze rezat
ale muze to prijit to je mi jasny, jen o tom vubec nic nevim tak sonduju jak to funguje
viktorka_od splavu Deset z deseti chirurgu doporucuje navstivit kylni poradnu
. A potom se uvidi, jestli je to fakt pupecni kyla nebo ne.
Z Deciem se neda objednat do ČR? Vyplnilo mi to tam automaticky do adresy United Kingdom a nejde mi to zmenit??
Černá kočka o tom jsem v životě neslyšela popátrám diky ![]()
Mulen já mám pocit, že jak to přišlo tak to odešlo. Najednou nic.
999 Prosim o radu, vim, ze uz se nekdo ptal, ale nedavam pozor, tak se zeptam znovu. Nejaka dobra restaurace nekde na Male Strane, Kampe? Kam se da jit na obed bez rezervace. Edit
crazydaisy na to je odborníkem na slovo vzatým 999
crazydaisy Jaké máš představy? A bez rezervace je to slabší všude.
999 Jdeme se projit, tak kdyz bez rezervace uspejeme bude to fajn, kdyz ne, mame rezervni plan. A predstava, chutny jidlo, ktery me uplne nezruinuje.
crazydaisy Třeba Cafe de Paris vedle Lennonovy zdi. Nebo na Újezdu NOI (thajská), naproti Cantina, dobrá mexická. Hned za rohem Las Adelitas. Taky mexická, hodně autentická. Takže obyčejný interiér, ale jídlo super a bezkonkurenční Margarita :-). V Míšeňské otevřeli Tucet, mají tam ústřice, slávky a tak, ale otvírají až v pět. Pokud by bylo hezky a chtěli byste velkou romantiku, tak Coda na Tržišti. Nejhezčí terasa v Praze. Nahoře na Hradě Kuchyň, u nás v podhradí St. Martin :-).
999 dekuju moc. Potrebuju nekomu podekovat a toto je jediny zpusob.
crazydaisy Není zač :-). Já jako poděkování dávám většinou Codu, ale musí být hezky, abyste mohli sedět na střeše.
Blbě tu vyzkouším nový telefon. Když to bude než interpunkce, tak to nefunguje. 1390šžéěëýóí
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí