rasaNori jak jsem mohla zapomenout. Dík!
Dík i ostatním. Mám v dochozí vzdálenosti asi tři obchody, tam snad někde Deuter bude (taky kde už jinde než v tomhle městě, kurde).
rasaNori jak jsem mohla zapomenout. Dík!
Dík i ostatním. Mám v dochozí vzdálenosti asi tři obchody, tam snad někde Deuter bude (taky kde už jinde než v tomhle městě, kurde).
Aranel já mám jenom 15 let nějaký dámský Millet 50+10. Děti Deutery. Vybrala bych z těch slušnějších značek cokoliv, co ti sedne.
Nebo se podívej na outdooforum, pokud tam něco doporučuje uživatelka sobb, ona je taková rozumná.
Mulen No rozpousti hleny :-) Primarne se pouzivaji proti kasli, ale treba bromhexin mi funguje i na rymu, kdyz mam ucpany nos, nebo takovy ten pocit zahleneni. Nemyslim, ze bys je mela brat trvale :-), ale pomuzou.
Mulen acc dobry, da se brat asi ne trvale, ale dlouho. lepsi teda zjistit co ti to zpusobuje, pokud to neni jen nejaky akutni nachlazeni - alergie, ten reflux, .. ja to taky mivam a nevim /ani reflux ani alergie/ ale urcite to teda neni mliko, jak pravi jakasi povera:-) hodne pit rozhodne, rano vodu s citronem, a omezit sladky
Hledám nějaké místo, kde se s dětmi zastavit po cestě z Prahy do Jeseníků. Představuju si nějaké hřiště, zookoutek nebo něco podobného, kde bysme mohli strávit cca hodinu. Podmínkou je, aby v docházkové vzdálenosti byla nějaká rozumná restaurace. Něco jsem našla, ale třeba má někdo nějaký super tip. Ideálně někde mezi Pardubicemi a Rychnovem nad Kněžnou.
Evaeva z Prahy do Jeseníků jezdíme na jeden zátah, ani na čůrání se nezastavuje. To je kousek ![]()
A já mám dotaz, co s neustále zahleněným krkem. Zvlášť večer je to hodně nepříjemný, mám permanentní knedlík v krku.
a vychrchlávat neumím :(
Pokud mám jen knedlík a nemám bolest při polykání, kupuju si lékořicové tyčky. Letos jsem u Pedra objednala celou krabici lékořice a je to dost návykový, přistihla jsem manžela, jak se tím cpe a žádnej knedlik nemá! Jo a hne to ručičkou na váze, nahoru. Jsou i nějaký tinktury.
Evaeva Dolni Morava nebo pevnost Hanička?
Evaeva Častolovice minizoo u zámku, Kostelec n.O. Nový Zámek nebo Doudleby n.O., vedle zámku je dvorek s domácími zvířaty.
Já mám takovou radost když někdo jede, projíždí naším krajem ![]()
Pinot Noir my to na jeden určitě nedáme, už jen proto, že pojedeme přes oběd. Mladší je v autě celkem nenadšený:) musela bych ho pořád krmit. Plán je vydržet to do oběda, pak zastávka a pak by měl zbytek cesty spát. Se starším jsme v tomhle věku jeli na jeden zátah na Balt, mladší je otravnější. Nezapomeň, že my tři čtvrtě hodiny pojedeme přes Prahu.
JankaM díky za tipy
Díky všem za tipy, zkusím to nejdřív rozpustit. Manžel měl něco podobného a byl to ten reflux, chodil po různých vyšetřeních, ale moc mu to nepomohlo :( Já to mám pár měsíců určitě.
Kan
lékořice bohužel néé
, já ji nemám ráda, ani pendrek a ani v čaji a že ji cpou skoro všude.
Ještě k tomu refluxu, nemusí u toho pálit žáha?
Mulen Jestli máš podezření na reflux, tak zkus Halifax 20.
999 me to naslo jen dlažbu v Obi ![]()
Mulen Zaha pálit právě vůbec nemusí. Ještě můžeš zkusit na 14 dní omeprazol, mě ty anticida nikdy moc nepomohly.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.