Kan
zas tak do nosu jsem si nedavala. Vždycky jsem měla jen jeden drink. Akorát toho čaje teda bylo víc ...![]()
![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Tabea Já vím, dělám si srandu.
AprilTwelve no trvalo mi desne dlouho nez jsem to zjistila! Presne jako Tabea jsem si myslela, ze je to cesnekem v dipu, cibuli, kombinaci s rybou atd., nez mi to doslo a zkusila jsem to zajiat dvema zyrtecama. Ale bolest je to teda fakt strasliva!
711990 ty jo, to jsou věci... teď jsem si uvědomila, že to samé mi dělá ananas, zejména grilovany... ale teda vzít si na bolest zaludku zyrtec by mě nenapadlo ani ve snu. Považovala jsem to spíš za žlučníkovy záchvat než co jiného.
Kan jak říkává moje dobrá kamarádka "to víno bylo v pohodě, ale ty oříšky...ty mi daly!!" ![]()
Garfie Kamarádka má pravdu, mi se to děje taky. ![]()
Garfie presne tak..!! Gin je uplne neskodny, ale ten tonik, ten nam dela ty kocoviny..!![]()
Garfie Můj taťka zase říká, že vždycky když se probudí v obýváku a v ponožkách, tak je mu blbě a bolí ho hlava.
Máte, prosím, někdo zkušenost s tělovými přípravky(konkrétně tělovými mléky)
od značky LE LABO.?
(voní kůže dlouho nebo skoro vůbec a jsou výživná.?)
Nemáte někdo zkušenost s užíváním adaptogenů? Dlouhodobý stres, zátěž únava...?
Miru koupila jsem Le Labo The nOir telovy mliko kamaradce na narozeniny, rikala, ze voni intenzivne a staci i samotny pres den. Hydrataci nevim, ale muzu se zeptat.
Zkusim znova, mozna Potrefenáhusa nebo nekdo?
Perete Kanken S kozenyma usima v pracce? Vylil se mi sunscreen na bazi oleje ![]()
Jeste jsem ho teda neprala, nekde jsem se docetla ze to ztrati vodeodolnou upravu, je lepsi vzit to praskem na prani nebo necim na skvrny atd a jen rukou a kartackem atd? Vubec nevim. Prosim, pral nekdo? Dik moc!
Např. plátek pomeranče v aperolu se může sníst nebo je to společensky nepřijatelné?
...díky! Mě zaujalo to s vůní Hinoki. A pak mě štve, že už nedělají od jejich vůní vzorky na Ingredients. Dřív je dělali
0zero7 ja mam ten s kozenejma a asi vyprat pujde, jen ho pak znovu navoskujes. Klasickej se pranim znici
0zero7 normalne tim jejich voskem, nemela jsi ho k batuzku? Da se koupit u nich v obchode, je to takova kostka, tou to natres a pak zahrejes, staci fenem.
711990nemela, ale obchod je kousek od prace, super dik, stejne potrebuju novy popruhy. Nevim, jestli si mam koupit stejny a nebo jinou barvu nez batod (takovy to polstrovani jakoze)
0zero7 ja to polstrovani chtela koupit na Tonduv batoh prislo mi to lepsi v barve popruhu. (nakonec jsem to nekoupila, prptoze se to tlouklo s hrudni sponou)
Miru Hinoki od Le Labo jsem měla ve vzorku a vonělo fantasticky- na výdrž toho tělového mléka si už ale nepamatuju. Naprosto nechápu, že nemají takovou vůni. Překrásná, kulatá, hlaďounká, krémová, nekyselá dřevěná vůně. Jako dřevěný oblázek do ruky.
Edit: teď jsem sama sebe zmátla, jestli to nebyl jen krém na ruce..? V každém případě mě ta parfemace uchvátila. Nenašla jsem ale žádnou vůni s hinoki ve složení, která by se jen blížila (Matsushima ani omylem, CdG Monocle taky ne, ani Hwyl od Aesop nemá stejného ducha)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.