Mulen Děláš chybu, lékořice e léčivá bylina a má velký potenciál.![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Manuka Mně to přepsal telefon :-).
Mulen zaha me nepalila, ale zpetne jsem si uvedomila, ze jsem byla dlouho zahlenena a rano jsem musela odkaslavat. Brala jsem cas nolpazu a pak uz to bylo ok. To byl ale resila s doktorem.
Mulen jinak mě od záhy pomohla fyzioterapeutka, která mi uvolnila branici. Teď mám pocit, bych tam zas měla zajít.
Kan no nikdy nerikej nikdy :)
continuity Lamicka me prave zaha nepali.
Prosím, v případě letní brigády pro patnáctiletého, jaká smlouva přichází v úvahu? Platí se i odvody, zdrav. soc.daň? Jedná se o jeden měsíc. Děkuji.
Mulen napsala jsem to blbě, od refluxu. Zaha mě nepalila nikdy, dokonce ani v tehotenstvi. že mám reflux mi rekl až gastroenterolog.
Mulen Já to měla v těhotenství, jakoby hlavně večer mě hrozně bolelo v krku a nemohla jsem polykat, takovej večerní knedlim. Ale to že to nejsou žádné dýchací cesty nebo tak, poznali hned na ORL, na první podívání se do krku. Byla jsi někde? Já pak brala omeprazol. Zaha mě přitom nepalila.
Tak Betty Dohoda o provedení práce do deseti tisíc korun za měsíc (nestrhává se sociální a zdravotní pojištění, zdravotní ani když jde o jediný příjem, protože je jako nezaopatřené dítě státní pojištěnec) a zároveň podepsání prohlášení poplatníka k dani (růžový papír) - nestrhne se dañ z příjmu (pokud jde o jedinou brigádu souběžně).
Mulen me taky nepalila
Karja continuityLamicka tak ja si casem nekam zajdu, je to toziz hrozne protivny.
Mulen Mě to vlastně začalo podobně, knedlík v krku a bolest při polykání, a jak jsem chtěla rychle před plánovanou operací zarazit domnělé nachlazení, tak jsem si stříkáním všelijakých dryáků do krku ten reflux nejspíš parádně rozběhla. Takže si rozhodně zajdi k doktorovi, a kromě léků pak asi bude dobrý dodržovat nějaká režimová opatření ohledně jídla, spaní a sezení.
Isca zajdu, ale to lítání po doktrorech vždycky zabere času... Manžel to má už dlouho, něco na to bral, spí se zvýšeným pod hlavou, i to jídlo celkem upravil. Ale má to furt :(
to by mě zajímalo, jaká opatření ohledně sezení? ![]()
Mulen No nesedět shrbená nad prací těsně po jídle, střídat často sezení s lehkým pohybem..., nenosit při sezení oblečení, které se zařízne do pasu, sedět pokud možno narovnaná, prostě takový triviality....laborovala jsem s tím poměrně dlouho, i s lékama, a s dost drastickou úpravou jídla, nakonec asi nejvíc pomohl nucený klid na lúžku po té kvůli tomu původně odložené operaci, a pak následně v létě pravidelné lehké plavání, které nejspíš posloužilo jako trénink bránice.
kdyz uz je tu ta zdravotni poradna;-)) mam (asi) kylu, da se s tim neco delat?
viktorka_od splavu Jo operovat.
viktorka_od splavu to asi bez doktorů řešit nepůjde? Jak se ti to stalo?
Isca no jo, triviality, ale při sedavým zaměstnání se to odbourává hůř![]()
@mulen nám na zahlenění pomáhá vysadit cukr a mléčné výrobky, pro vykašlání ACC nebo odvar ze slzovky
Amy_Mee Ó jé, cukr a mlléčné výrobky, to by byl problém. To mi připomělo, že mám v batohu čokoládu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí