viktorka_od splavu ja viem, bol to vtip. Ale keď to nikdy nedvíhal, tak sa niet čomu čudovať, ani by to nemuselo byť v kúpeľni.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Zuzuli ježiš, ono to fakt existuje! ![]()
andulka01 K bambusové předložce - v mém dětství jsme doma měli koupelnovou předložku z plastových dutých profilů, a pamatuju, jak jsem tu věc nenáviděla - co dva tři úklidy se musela vydrbat kartáčkem a prostředkem na vany, jinak na ní byl přes pravidelný utírání povlak vodního kamene.
baltik no, ja bosa nechodim
Isca Tak tu jsme tuším měli taky. Chvíli. Máma ji evidentně taky nenáviděla ![]()
Malengeomg to je vasne kvuli predlozce
davej si kam chces co chces. Kdyz to vidim na navsteve, obchazim obloukem. Fuj.
A jak to děláš na návštěvě, kde mají koberce? Mi přijde víc v pohodě ta předložka v koupelně, která se dá snadno vyprat než xlet položený koberec.
My máme předložku před vanou bílou bavlněnou, tak doufám, že návštěvě je na první mrknutí oka jasný, že není ani špinavá ani plesnivá. Mokrou věšíme na topící žebřík a Peru na 90.
Zuzuli ta poslední, to je teda fakt ekl
notna u mě je to nějaká porucha, já obcházím jakoukoliv, co nepřipomíná ručník. Přitom na úklid/čistotu nejsem moc vysazená.
Evaeva Na návštěvě taky na ni neslapu, když jdu k někomu do koupelny. Pokud ale použiju jejich vanu nebo sprchu, šlápnu klidně i na rohožku. Kde bych neslapla na rohožku, což se mi už taky stalo, tam jsem raději za prase a sprchu až doma.
notna mě fakt nejde o špínu, já to dělám automaticky, mě asi spíš vadí, že namočím ty chlupy, či co.
Evaeva mně taky vadí ta chlupatina, nejsem na čistotu nijak přehnaně vysazená, ale vadí mi na to šlapat. Ale koberce obecně nemám ráda, ne že bych se na návštěvě na ně štítila šlápnout, ale jako v místnostech, kde se vaří a jí, tam to teda musí v tom koberci žít vlastním životem. Kvůli dětem jeden v obýváku máme, ale nesnáším ho a strašně se těším, až se toho zbavíme. notna
Pinot Noir mě teda koberce obecně nevadí, jen ty předložky, to je spíš nějaká moje úchylka
Ale u muže měli koberce i v kuchyni a jídelně a to teda nechápu, u mého vaření by nevydržel čistý ani jeden den.
Hahaha, vy žabari. Já mám jednu predložku z Pepca, plastovou, snad už přes rok, co 14 dní ji peru. Ale používám ji nějak divné, já se snažím, aby se nazamokrila:-D když se sprchuju, tak ji dám pryč...úplně automaticky, takze to mám asi spíš jako protiskluz pro děti a aby mě nezably nohy před umyvadlem. A vždycky se zlobím na tchána kterej mi to úplně zmacha, přitom teď to tady ctu, že on to má jako ručník....No jako otevře to tady oči. Jako já jsem si tak nějak uvědomila, proč k nám na návštěvu nechodí jedna kamarádka, ona je hrozně vysazena na úklid a jednou tu někdo psal, ze nerad používá nádobi v domacnostech bez myčky, tu my nemame, teď ještě tu předložku, tu zase máme, no skládá se mi to dohromady, je to u nás nechutný.
Karja ty mi dáváš ![]()
Karja ještě řekni, že máš v kuchyni koberec a je to jasný!
Pinot Noir Nemám, ale i tak to tam žije:-D.
Karja to zhnusení nad nádobím mytým v ruce si taky pamatuju a myslím na to pokaždé, když k nám má někdo přijít!
Ze sprchy suchou nohou rovnou do pantofli je pro mě úplně nepředstavitelný, doteď mě ani nenapadlo, že si někdo nedává pod nohy ručník, předložku, cokoliv ![]()
Evaeva Pinot Noir Koberec v kuchyni jsme měli jednu dobu v mém dětství. Díky pečlivostí mojí mámy dost dlouho vypadal ok. Ale časem i přes její péči začal být víc sešlapaný a letěl.
Karja Jedná moje kamarádka vysazena na úklid nemuze zkousnout, že v kuchyni a jidelne s přímým vstupem do zahrady chodíme v botech. Vozí si svoje přezůvky a stále se prezouva. Ale ona si k nám vozí takové sametové baleríny s látkovou podrážkou! Máme psa, kočky, i přes staly úklid ty chlupy tady jsou! Mně je to trapný, jak ty její přezůvky od nás vypadají. Ale prostě do domu v botech nevkročí. Hrozná situaci toto pro nás obě ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí