baltik súhlasím so všetkými bodmi
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Pinot Noir jakoze jich peres kazdy tyden 21 nebo jak? (7 dni x 3 ruzna koupani)
baltik kluci použijí dohromady jeden, musím je vyndat z vany samozřejmě současně, jak chce ven jeden, chce i druhý. A psala jsem, že my dospělí je nepoužíváme.
baltik a utěrky a ručníky peru tak co tři dny, ty ručníky na podlahu mám čtyři a stačí.
Malengeomg to je vasne kvuli predlozce
davej si kam chces co chces. Kdyz to vidim na navsteve, obchazim obloukem. Fuj.
Pinot Noir na jedno použití
to bych tam věčně neměla a nakonec bych zjistila, že to nepotřebujeme![]()
ice tak jasně, fuj, fuj, fuj!
Malenge no super, tak sup sup s tim do kose!
Evaeva a to máme dvě koupelny! ![]()
Pinot Noir my taky! Ale v té jedné je sprcháč, tam nic na podlahu nepotřebuju, já to používám jen na úklid té nacákané vody. Ten náš ručník rovnou z pračky dávám na vanu, jinak vždycky chybí.
andulka01 tu Krásnou bambusovou podložku zespod s protiskluzem měl kdysi muž no jednou jsem to zvedla a fuj fuj fuj
viktorka_od splavu no, tak to treba dvíhať trocha častejšie ![]()
Mrakoplas Já tam tehdy nebydlela že
viktorka_od splavu Ale tak já tu koupelnu vobčas i uklízim ![]()
andulka01 Jasně ale když ti to chytne plíseň tak to nijak nevyčistíš
ručníky /předložky každý týden Peru na 60
viktorka_od splavu Tak to snad uklízim častěji než aby to chytlo plíseň, teda doufám. Ještě ji nemám a než se dokopu... minule tu hezkou v Jysku neměli, třeba už nebude a ošklivější nechci.
Evaeva kdepak, nabidka je celkem pestra

andulka01 Já úplně nevím co to má společnýho s úklidem protože když ten bambus je dlouhodobě vlhký tak tam ta plíseň prostě začne růst že to pod tím umyješ to sice bude vypadat líp ale to je tak všechno
viktorka_od splavu No třeba že to pravidelně hodím ven vyvětrat, vyschnout? Já nevim, mě se to prostě líbí, zas úplně hluboce jsem nad tím nepřemýšlela. Ale klidně pak dám vědět
to já se zase k chybě přiznat dovedu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí